FORG1VEN247on February 3rd

Do you like this?

Διαβάστε την συνέντευξη του FORG1VEN247 παίκτη League of Legends, για την ομάδα των Test your Limits. Ο ρόλος του είναι αυτός του AD Carry και ίσως είναι ο καλύτερος στην Ελλάδα, τουλάχιστον βάση Elo. 2477 Elo Season 2, 2400+ Elo περίπου στη Season 3 και συνεχίζει. Έχει το υψηλότερο Elo απο οποιονδήποτε Έλληνα παίκτη και βρίσκεται στην κορυφή του ladder στον Nordic East server. Ποιός πιστεύει ότι είναι ο Ολυμπιακός του Ελληνικού LoL; Ποιους Έλληνες παίκτες θεωρεί ότι μπορούν να σταθούν σε international level; Γιατί χάνουν οι Ελληνικές ομάδες 2-0 απο τις ομάδες του West και τι έχει να πεί για τις διαφορές των 2 server; Δείτε όλα αυτά και ακόμα περισσότερα στην απολαυστική συνέντευξη του Forgiven που ακολουθεί!!

 

FORG1VEN247 meets Magic the Gathering

- Αρχικά για όσους δε σε ξέρουν, να συστηθείς στο κοινό σου και να μας πεις κάποια πράματα για το competitive background σου.

 Για όσους δεν με γνωρίζουν, ονομάζομαι Κωνσταντίνος Τζωρτζίου aka TyL FORG1VEN/FORG1VEN247, είμαι 20 χρονών και σπουδάζω Φυσιοθεραπεία (2ο έτος). Αποφάσισα να ασχοληθώ με το League οf Legends μετά από την παρακμή του καλύτερου παιχνιδιού που έχω ασχοληθεί, Counter-Strike 1.6, όπως επίσης λόγω της απίστευτης δημοφιλίας του LoL τότε και τώρα. Έχω ασχοληθεί επαγγελματικά με το CS 1.6 και ημιεπαγγελματικά με το DotA (στο εξωτερικό)

- Όπως οι περισσότεροι γνωρίζουν, ο αγαπημένος σου ρόλος είναι το AD carry. Εσύ τον διάλεξες ή προέκυψε παίζοντας και γιατί πιστεύεις ότι έγινε αυτό;

  Όταν άρχισα να παίζω, μέχρι τα 24-25 lvl έπαιζα αποκλειστικά top lane (σίγουρα κάτι θα έχεις ακούσει για Michael Jarvan) μέχρι να έρθει η στιγμή που σε ένα game, ο αντίπαλος “ζουγκλέρ” ήρθε 6 φορές επάνω στο 9. Μετέπειτα αποφάσισα να ασχοληθώ με το AD-Carry.

- Αν έβγαζαν skin Michael Jarvan με φανέλα των Bulls και το 23 στην πλάτη, θα γύρναγες στο top;

 Γίνε Άρης για να γουστάρεις γιατί ΠΑΟΚ είσαι.

- Χαχα, τι ομάδα υποστηρίζεις παρεμπιπτόντως;

  Υποστηρίζω Άρειανάρα, αν και τελευταία δεν ασχολούμαι λόγω των ατόμων που έφεραν τον Άρη στην κατάσταση που τον βλέπουμε σήμερα.

- Μπορείς να μου κάνεις έναν παραλληλισμό των Ελληνικών LoL ομάδων με τις Ελληνικές ομάδες ποδοσφαίρου; Δηλαδή ποιος είναι ο Ολυμπιακός του Ελληνικού LoL;

 Αντικειμενικά πάντα (έχω παίξει άπειρες φορές αντίπαλός τους), οι Test Your Limits. Συνήθως οι περισσότερες άλλες ομάδες σπάνε μετά από ένα μικρό διάστημα, οπότε θα ήταν αβάσιμο να έκανα κάποιον άλλον παραλληλισμό.

- Γιατί ο Forg1ven δεν κάνει μια ομάδα ή δεν μπαίνει σε μια ομάδα, αλλά προτιμάει να είναι “αλλαγή” στους Test your Limits, ενώ υποτίθεται ότι είναι ο καλύτερος στη θέση του -τουλάχιστον μέχρι τη στιγμή που μιλάμε; (Σημείωση Συντάκτη: η συνέντευξη πάρθηκε πριν ανακοινωθεί η αλλαγή στο line-up των Test your Limits)

  Ύστερα από πράγματα που διαπίστωσα και καταστάσεις που έζησα και δεν θέλω να τις ξαναπεράσω, κατέληξα σε αυτή την απόφαση. Στους TyL δε παίζω μόνο γιατί πριν μπω ήταν η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, αλλά και γιατί υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση μεταξύ των παικτών. Σκέψου το έτσι: Βγαίνεις από TyL, κάνεις ομάδα, αν κάνεις ομάδα ποιους θα πάρεις, θα είναι καλύτεροι από τους προηγούμενους? Και αν ναι θα το βγάλουν, η θα σε κάνουν να χάσεις περισσότερα μαλλιά? Αν δεν σε ικανοποιεί αυτό ερμήνευσε το έτσι: Δεν θα ήθελα να ξαναπαίξω σε ομάδα με κανέναν από τις προηγούμενες ομάδες μου, εκτός από EvilQlown/Nasomaniac.

Δεν έχει υπάρξει μέχρι στιγμής μία μέρα που να σκεφτώ: Ξες κάτι, μήπως ήρθε η ώρα να την κάνεις? Είμαι ικανοποιημένος και γουστάρω την φάση, απλά και όμορφα. Τώρα το αν αύριο ή οποτεδήποτε, διαβάσεις ότι βγήκα ή έφαγα kick ή και εγώ δε ξέρω τι, είναι κάτι το τελείως άσχετο.

Test your Limits

ΔΕΘ 2012: Test your Limits & Cowboy

- Πως βρέθηκες να παίζεις στην τωρινή σου ομάδα, τους TyL;

 Ε μετά από αρκετά ματς ως αντίπαλός τους, όπως επίσης ήμουν και φίλος με τα παιδιά, προέκυψε θέμα στο Side Event της Δ.Ε.Θ και με προσέγγισαν για να subb-άρω για αυτούς στο τουρνουά και φυσικά δέχτηκα (είχα αποκλειστεί τότε με την τότε ομάδα μου, τους pentakill). Ε και με δεδομένο ότι δεν θέλω να παίξω με κάποια άτομα από διάφορες ομάδες, είμαι ακόμα στην ομάδα.

- Εξαιρώντας τον εαυτό σου, ποιους θεωρείς top AD Έλληνες;

- Έχουμε αμοιβαίο σεβασμό με τον Νίκο (MasterMinD), από κει και πέρα δε θα μπορούσα να πω με σιγουριά ότι υπάρχουν ‘top’ ΑD-Carry Έλληνες παίκτες, σίγουρα καλοί όμως είναι οι DoNJ10,Oathbraker και k1ngdon.

- Γενικά ανεξαρτήτως ρόλου ποιοι άλλοι Έλληνες θεωρείς πως παίζουν σωστά τον ρόλο τους, είτε αυτός είναι Jungle είτε AP mid κοκ.

 Jungle: Evil Qlown – Mid: Galatas, O Toodlesz στο μέλλον – Support: Alexander/Salpi/Spiderpit/NassiC (υπάρχουν πολλοί καλοί support παίκτες και αυτό είναι ευχάριστο για ‘μένα..!) – Top: Ούτε καν, αν και κάτι μου λέει ότι σύντομα θα υπάρξει κάποιος παικταράς στο top (Σημείωση Συντάκτη: εννοώντας MasterMind)

 - Πρόσφατα το Clanbase ανακοίνωσε το Nations Cup για LoL και χρίστηκες αρχηγός της Ελληνικής ομάδας. Ποια θα είναι η βασική 5αδα;

 To Clanbase ανακοίνωσε ότι δε θα υπήρχαν prizes ούτε για τον 1ο και έτσι σχεδόν όλοι οι Captains δήλωσαν παραίτηση για αυτό το λόγο, συνεπώς αναβλήθηκε για την Άνοιξη (βάση αυτών που ειπώθηκαν), πάντως αν ξεκινούσε αύριο η πεντάδα θα ήταν: EvilQlown / galatas / FORG1VEN-Alexander / Mastermind.

- Τι είναι αυτό που πιστεύεις ότι κάνει τη διαφορά ανάμεσα στα Ελληνικά team και τα κορυφαία ξένα; Γιατί, κάθε φόρα που γίνονται cross realm qualifiers τα Ελληνικά team χάνουν 2-0 από τον πρώτο γύρο. Φταίει η έλλειψη practice; Οι ξένοι κάνουν ποιοτικότερο practice; Είναι θέμα skill, ή μήπως κάτι άλλο;

 Είναι πάρα πολλοί παράγοντες, Ικανότητα – Ομαδικότητα – Ψυχολογικοί Παράγοντες – Φόρμα – Προπόνηση. Οι ομάδες του εξωτερικού έχουν τα επιπλέον πλεονεκτήματα ότι παίζουν με ομάδες καλύτερες από αυτές με τις οποίες παίζουν οι ελληνικές, όπως επίσης ότι η πλειονότητα των παικτών είναι καλύτεροι από τους δικούς μας. Αλλά γενικότερα να το θέσω πιο σωστά, οι περισσότεροι Έλληνες παίκτες είναι πίσω ακόμα, κυρίως σαν νοοτροπία.

-Ξεκινώντας να παίζεις LoL ποιους παίκτες είχες σαν “πρότυπο” και τι πιστεύεις για αυτούς τώρα, έχεις αλλάξει γνώμη για κάποιους;

-Όταν άρχισα να παίζω AD-Carry αποφάσισα να βλέπω τα streams 2 μόνο ατόμων, του Chaox και του Doubleliftuuuu, δεν μου αρέσει να βλέπω μόνο την ικανότητα τους, αλλά με ενδιαφέρει κατά πόσο περνάω ευχάριστα την ώρα μου μαθαίνοντας, και αν είναι και μεγάλες προσωπικότητες τόσο το καλύτερο, το μοναδικό AD που θα ήθελα να δω να streamάρει είναι ο WeiXiao από WE.

Gaming Festival 2012: Cowboy & FORG1VEN247

- Από τα ξένα team, ποιο υποστηρίζεις;

 Ξένα team υποστηρίζω CLG καθώς και ΤSM, είμαι πολύ mainstream ε, χαχαχα.

- Για τους MYM, οι οποίοι έχουν κατακτήσει τα περισσότερα Go4LoL στον Nordic East server, τι πιστεύεις;

 Κακές μονάδες, καλή ομάδα, αλλά παικταράς ο Czaru και ο Kub0N. Βέβαια από κάποια στιγμή και μετά όταν είσαι τόσο καιρό ομάδα και έχεις φάει 150 κατραπακιές κάποια στιγμή θα κάνεις την υπέρβαση, δε γίνεται.

 - Γενικά τι διαφορές βλέπεις ανάμεσα σε East και West server σε επίπεδο παικτών, αλλά και ομάδων;

 Μεγάλο, βασικά όχι απλά μεγάλο, ΜΕΓΙΣΤΟ. Από τους top100 εδώ East, είτε S2 είτε PreSeason 3, ζήτημα να αξίζουν οι 10 (imho). Στον West, μεγαλύτερο ELO, καλύτεροι παίκτες, λιγότερα trolls, μεγαλύτερος ανταγωνισμός, μικρότερα queues. H καλύτερη ομάδα στον East θα ήταν μέσα στις καλύτερες  30 του West.

- Συμφωνείς με την κίνηση της Riot να αποκλείσει από τη Season 3 όσους pro παίκτες κρίθηκαν toxic για το community βάση της συμπεριφοράς τους (βλέπε IWillDominate στην Αμερική και DarkwinJax, Wizikx και άλλοι στην Ευρώπη); Τι πιστεύεις για το LoL community στον East server;

 Ίσως το μοναδικό μέρος που διαφωνώ είναι με το timing που γίνονται αυτά, εδώ τις προάλλες σε παίκτες μιας ομάδας έριξαν permaban  1 μέρα πριν τα Quals, απαράδεκτο, αυτό το κάνεις πριν καν γίνουν τα πρώτα quals ή γενικώς  όσο νωρίτερα γίνεται.  Όσο για την άλλη ερώτηση, είμαι και εγώ ο ίδιος εν μέρη toxic player, ίσως ακόμα και τώρα, so δε με συμφέρει…!

- Στη season 3 πως βλέπεις το ρόλο του AD carry σε σχέση με τη season 2; Πιο δυνατό, αποδυναμωμένο ή το ίδιο;

 Το Patch κατά τη γνώμη μου είναι πλέον των solo-laners, κυρίως των top. Τα Items των AD έφαγαν χοντρό nerf, Η πλειονότητα των Champions επίσης (π.χ. Graves, Ezreal) και η υπερβολή εδώ είναι ότι όχι μόνο γίνεται αυτό, αλλά παράλληλα ‘boostaran’ και τους αντιπάλους των ΑD όπως και τα items που χρησιμοποιούν. Σαν προσωπική εκτίμηση θεωρώ ότι η ικανότητα να ‘κουβαλήσεις’ games σαν AD μειώθηκε κατά 20 με 25%.

Ανεβάζουν AD-Champions που χρειάζονται τις μισές ικανότητες που πρέπει να έχει κάποιος σαν παίκτης, π.χ. από Vayne κλπ πήγαμε τώρα κυρίως σε Caitlyn-Miss Fortune, φοβερή δυσκολία οι 2 τελευταίοι champions ε; Δηλαδή με λίγα λόγια ένα άτομο που έχει πρόβλημα στα trades/farming/positioning είναι πλέον υπερβολικά πιο άνετος. UNREAL!

 - Πιστεύεις στο Elo Hell, δηλαδή ότι μπορεί σε βάθος χρόνου να μην μπορείς να ξεκολλήσεις από ένα συγκεκριμένο elo; Ποιος θεωρείς ότι είναι ο καλύτερος champion για να ξεκολλήσει κάποιος;

 Elo Hell δεν υπάρχει και συγγνώμη σε όποιους δυσαρέστησα, αν είσαι ικανός αργά η γρήγορα θα ξεφύγεις από εκεί, δε πα να έρθει ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος. Champion δεν υπάρχει, απλά ο πιο εύκολος τρόπος είναι ο εξής. Παίζεις αποκλειστικά ένα ρόλο – Ασχολείσαι μόνο με 2-3 με το ζόρι ήρωες, γίνεσαι πολύ καλός με αυτούς – GG WP, Εξάλλου σκέψου, οι περισσότεροι γνωστοί παίκτες ανέβηκαν παίζοντας 1 ρόλο και λίγους ήρωες και το ίδιο μπορείς να πεις και για μένα που έπαιζα παλαιότερα μόνο Ashe και Tristana.

Forg1ven Graves

FORG1VEN247 on Graves

 - Ποια είναι ως τώρα η καλύτερη στιγμή σου στο LoL και ποια η χειρότερη;

 Καλύτερη το 1vs5 εναντίων των TYL στον προ-ημιτελικό του Greek Launch Event και χειρότερη τα ypernerfs που έφαγε ο αγαπημένος μου ‘Dead Men Walken – K1NG AD’ Graves

- Νομίζω δεν χρειάζεται να το ρωτήσω, αλλά, αγαπημένος χαρακτήρας ο Graves;

 Αυτονόητο, αλλά λατρεία και η “LordVayne”.

- Ποιος champion πρέπει να γίνει delete από το game;

 Teemo, Warwick. Όχι 100%, άλλα 250%

- Μόλις έχασες όλο το γυναικείο κοινό, να ξέρεις..! Σε ευχαριστώ  πολύ για το χρόνο σου. Αν θέλεις κλείνοντας να κάνεις κάποια shoutouts στο κοινό σου.

 Lefteris “WaR” Patsatzis, με γνωρίζει από σπόρο και συνεργάστηκα με αυτόν στο Counter-Strike 1.6. Αν δεν υπήρχε αυτός πιστεύω ειλικρινά ότι δεν θα υπήρχα σαν παίκτης σε κανένα game. Τον ευχαριστώ πάρα πολύ τώρα που είχα την ευκαιρία να το δει κάπου δημόσια. Καβαλιώτης, Captain, μέλος Εθνικής, πολύ καλός φίλος. Γιώργος “Hatred” Τζωρτζίου, ο μεγαλύτερος “καρκινιάρης” αδερφός μου. Παναγιώτης “MustFaceCheck” Λουτατίδης το Εθνικό μου Πηγούνι και αδικημένος 250%. DD Knifer που ήταν ο πρώτος που με ανακάλυψε. Nίκος “Pzil” Αλεξόπουλος μέγιστο χαζοπαλίκαρο και Βασίλης “[FuBaR]d1af” Αποστόλου ποτάμι.

By CowboyTV News on February 03, 2013 09:46PM

SHARE THIS
    Share on Twitter Share on Gogole

STAY TUNED ON COWBOY TV

CM Storm – SWIFT-RX
ΦανταστιCON
NEXT PLAYER – Επεισόδιο 146
Γνωρίζουμε τον θρύλο του Counter, f0rest
NEXT PLAYER – Επεισόδιο 137
Κανόνες και μηχανισμοί των διαγωνισμών TOP FANS
NEXT PLAYER – Επεισόδιο 134
NEXT PLAYER – Επεισόδιο 133
NEXT PLAYER – Επεισόδιο 131
NEXT PLAYER – Επεισόδιο 130
3η Πανελλήνια συνάντηση παικτών World Of Warcraft
Rift 3.0 Expansion In Game Launch Event με πλούσιο Giveaway
To Alienware Area-51 επέστρεψε και είναι καλύτερο από ποτέ
Μια πρώτη ματιά στο Disney Infinity 2.0: Guardians of the Galaxy
Ένα Giveaway για τη γιορτή των social media του Cowboytv!
Recap: GameAthlon 2014
NEXT PLAYER – Επεισόδιο 116
NEXT PLAYER – Επεισόδιο 112
Fighting Videogames Photo/Video Shooting αυτόν τον Αύγουστο!
Lifeless Planet Review
Samsung U28D590D Hands On !
NEXT PLAYER – Επεισόδιο 110
Λευκή Νύχτα στο Μαρούσι
Όλα τα παιχνίδια της Ε3 και οι κυκλοφορίες τους
Next Player- Επεισόδιο 109
Banaroth’s Adventures: Wildstar #1
Παρουσίαση του “Τότε και τώρα, Πάντα Θεσσαλονίκη” των Mangatellers
2nd Grand Anime Treasure Hunt
Κλείνει η συμφωνία για Black Desert EU και NA;
366 Ημέρες για την επόμενη E3
Πρόκειται για Ένα Κράμα Επιτυχημένων Τίτλων;
Νέα Κάρτα για το Magic The Gathering
Arena of Fate: Πληροφορίες, trailer και διαθέσιμη Beta
Το trailer του Uncharted 4 που δίχασε
Next Player – Επεισόδιο 108
Dreadnought
Μια καλύτερη ματιά στο Abyss Odyssey
Το Planetside 2 έρχεται στο Playstation 4
Νέος Τίτλος από τους Δημιουργούς του Fire Emblem
Ένα νέο trailer για το Evolve
Ο Ed Boon Μιλάει για το Mortal Kombat X
To Rainbow Six: Siege Επιστρέφει στην Competitive Σκηνή
Η Respawn ανακοίνωσε ένα νέο Update για το Titanfall
Persona Q: Shadow of the Labyrinth
World of Tanks Blitz
Skylanders: Trap Team
Νέες εικόνες για το The Evil Within
Νέες εικόνες για το Batman: Arkham Knight
Landmark
Ανακοινώθηκε Steam Summer Sale
Αποκλειστικά features του Diablo III: Ultimate Evil Edition για το PlayStation
Το Nemesis System του Middle-Earth: Shadow of Mordor
Νέο υλικό από το Borderlands The Pre-Sequel
To Devil’s Third Αποκλειστικά για το Wii U
Οι θηλυκές Assassins θα απουσιάζουν από το νέο Assassin’s Creed: Unity
Νέες εικόνες για το Dying Light
Trailer για το Halo 5: Guardians και ανακοίνωση της ημερομηνίας έναρξης της beta φάσης
Το Titanfall Best-Selling τίτλος στο Xbox One
Μια καλύτερη ματιά στο ανανεωμένο Halo 2
Κατακτήστε το Βασίλειο των Μανιταριών με το Mario Maker
Νέες πληροφορίες για το Yoshi’s Woolly World
Νέοι τίτλοι στο Nintendo eShop
Το νέο trailer για το επερχόμενο παιχνίδι Doom
Πληροφορίες για το FIFA 15
Το Multiplayer Mode του Destiny
Τα πρώτα εντυπωσιακά screenshots από το Far Cry 4
Νέα dark screenshots για το Bloodborne
Οι πρώτες εικόνες του Rainbow Six: Siege
Το Final Fantasy Type-0 έρχεται στην Δύση
Splatoon
Captain Toad: Treasure Tracker
Trailer για το “Dumb and the Dumber To”
E3: Έρχεται το Collector’s Edition του Assassin’s Creed Unity
Project Giant Robots + Project Guard
Νέο Gameplay Trailer για το Mortal Kombat X
Το Alien: Isolation φαίνεται πολλά υποσχόμενο
Exclusive Content στο Arkham Knight για το PlayStation4
Ο Πρώτος Τίτλος των Giant Squid Studios
Νέα Mega Evolutions στα remakes των Pokemon Ruby και Saphire
Στο Super Smash Bros. 4 έρχονται τα Miis
Ο Kirby έρχεται στο Wii U
Επιστροφή του Gamecube Controller!
TV show από Comic έρχεται στο PlayStation Network
Assassin’s Creed Unity: Νέα χαρακτηριστικά + Live gameplay video
Bloodborne: Νέο σκοτεινό RPG
Ανακοινώθηκε το Star Fox για Wii U
Νέο Legend Of Zelda στο WiiU
Mario Vs. Donkey Kong
Αλλαγές στο Hyrule Warriors
Επίσημη Kυκλοφορία του Entwined
Τα Functions του Kinect στα χεριά των Developer
Το Project Morpheus στην φετινή E3
Το Razer Nabu μπαίνει σε Limited beta
Νέο Trailer για το The Order: 1886
Guest Stars στο Diablo III: Ultimate Evil Edition
Νέο Ps4 exclusive: Let it Die
HD remake για το πολύ-αγαπημένο Grim Fandango
Ιδιαίτερα Χαρακτηριστικά για το νέο PGA Tour
Ανακοινώθηκε το Rainbow Six: Siege
Το No Man’s Sky και στο PS4
Rachet & Clank: Νέο trailer για την ταινία + remake για το παιχνίδι
Shape Up και Kinect σε άλλα επίπεδα
Απλά πράγματα για το Sims 4
Gameplay βίντεο του Battlefield: Hardline
Far Cry 4: Co-Op Gameplay με το Wingsuit του πρωταγωνιστή
Το Massive Chalice γίνεται Xbox One exclusive
Destiny και νέο PS4 bundle
Η BioWare teasάρει για το Dragon Age: Inquisition
Ο Sackboy επιστρέφει με παρέα
Ο Bruce Lee στο UFC της EA
Infamous: First Light
Συνεργασία Sony με Devolver Digital
The Last of Us Remastered: Ημερομηνία κυκλοφορίας
Το GTA V σε PC και Next Gen…
Ποδαρικό με Far Cry 4 από την Ubisoft
Dead Island 2
Διαγωνιστείτε με εκατοντάδες φίλους σας στο Just Dance
Η παρουσίαση της Ubisoft για το The Crew
Νέος τίτλος από την Criterion…
Η επιστροφή του Uncharted
Inside: Νέο indie game από την Playdead
Το Division του Tom Clancy φανερώνεται και εντυπωσιάζει
Νέο Crackdown για το Xbox One
Τα Indie Games που παρέλασαν στην Microsoft
Το Fable Legends αποκτάει και αυτό με τη σειρά του Multiplayer!
Gameplay Video του The Witcher 3
Forza Horizon 2: Πληροφορίες για το exclusive της Microsoft!
Dragon Age: Inquisition Combat Trailer
Ημερομηνία Κυκλοφορίας για το Sunset OverDrive
Χαρακτηριστικά για το Multiplayer του επερχόμενου Halo 5: Guardians
Νέα εφαρμογή snap achievement για το Xbox One
Halo: Master Chief  Collection
Ο Conker στο Project Spark
Το Happy Wars Έρχεται Ανανεωμένο στο Xbox One
Νέο Dance Centra: Spotlight
Η Moon Studios παρουσιάζει το Ori And The Blind Forest
Phantom Dust
Νέες πληροφορίες για το επερχόμενο Mass Effect
Assassin’s Creed Unity: Campaign play με 4 άτομα + Νέο Gameplay Trailer
Νέο μοντέλο τέρατος για το Evolve
Resogun: Heroes
Rise Of The Tomb Raider
Νέα διαφήμιση του Xbox One με άρωμα Breaking Bad
Super Ultra Dead Rising 3 Arcade Remix Hyper Edition EX Alpha
Το μεγάλο ντεμπούτο του Call of Duty: Advanced Warfare
Teaser Trailer για το Pro Evolution Soccer 2015
E3 Τrailer για το Metal Gear Solid: Phantom Pain
Next Player Επεισόδιο 106
E3 2014
Η Sony απαντάει για το The Last Guardian
Κατεβάζει ρολά η έδρα της Nintendo στην Γερμανία
Don’t Starve: Κυκλοφορία στο PSvita
Δεν θα έχουμε Final Fantasy XV και Kingdom Hearts 3 στη φετινή E3
Oddworld: New ‘n’ Tasty: Το νέο Trailer της E3
Battlefield: Hardline: Ημερομηνία κυκλοφορίας
Επέστρεψε στην Ubisoft Μετά Από 2 Χρόνια
O Χάρτης του Metal Gear Solid V:Phantom Pain
Νέο Trailer του Middle Earth: Shadow Of Mordor
The Witcher 3: Οι εκδόσεις και το νέο trailer!
PS4/Vita “Ultimate Player Edition” Bundle
The Humble Weekly Bundle: German Edition
Το Dead Rising 3 στο Steam;
Game of Thrones: Η πιο δημοφιλής σειρά του HBO
Ο George R.R. Martin θέλει εσένα στο βιβλίο του!
The Amazing Spider-Man 2 Review
Το Free-to-Play Defiance είναι On!
Τρία νέα DLC Episodes για το Dark Souls 2
Ο Giancarlo Esposito στο νέο DLC του Payday 2
Dying Light: Νέο Gameplay Trailer
Leonardo DiCaprio μαζί με Tom Hardy;
Το νέο trailer του “Hercules” βρυχάται
To trailer του The Giver μας δίνει περισσότερα
HUNT: Horrors of the Gilded Age
MAC OS X YOSEMITE
Δωρεάν το Sniper Elite V2!
Cosplay Ashe από League of Legends
Προσφορές στο Origin
Next Player επεισόδιο 104
Playstation Vita Pets
Η SanDisk αποκαλύπτει τον SanDisk Extreme PRO SSD
Το Game of Thrones έρχεται Ελλάδα;
Καθυστέρηση για το Batman: Arkham Knight
Homefront: The Revolution
Νέο Metal Gear Remake
Αβέβαιη η μοίρα των Fantastic Four
Titanfall Kraber-AP Sniper Rifle από κομμάτια Lego
Το Unreal Tournament 3 ζει ακόμα!
Ετοιμαστείτε για το ανερχόμενο Mortal Kombat X
Πανέμορφο trailer για το “Song of the Sea”
Metal Gear Solid V: Ground Zeroes Review
Δύο εβδομάδες κενό για το One Piece
Οι νέες προσθήκες στην ταινία του Star Wars
Mortal Combat 10
Next Player – Επεισόδιο 103
Παρουσίαση νέου guild στο Wildstar
Η Marvel απέρριψε one shot ταινία μικρού μήκους
Το νέο Friday the 13th καθυστερεί για άλλους 8 μήνες
Πολύ καλή απόδοση των παιχνιδιών αναμένεται να είναι η ταινία Splinter Cell
Πρόκειται άραγε το νέο Battlefield: Hardline να επηρεάσει το Battlefield 4;
Νέος Τίτλος Από την Ubisoft;
Φήμες θέλουν τον σκηνοθέτη του Zombieland υποψήφιο για το Ghostbusters 3
Φήμες για τα Γραφικά του Νέου Uncharted
Τα The Walking Dead και The Wolf Among Us θα κυκλοφορήσουν στις Next-Gen κονσόλες
Οι Maleficent και Merida στο Disney Infinity 2.0
Μια πρώτη ματιά στο νέο Unreal Tournament
GameCube Controller Adapter για το Wii U
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Halo, One Piece και Star Wars
To Reading Rainbow στο Kickstarter ξεπέρασε τον στόχο του ενός εκατομμυρίου
Βρέθηκε ο Thanos της Marvel;
Μία ματιά στο μέγεθος του χειμάρρου δεδομένων
Προχωράει η διαφημιστική καμπάνια για το μηχάνημα pinball με ονομασία BigLebowski
Πόλεμος στους κήπους από τον Αύγουστο
Call of Duty: Ghosts Invasion
Ratchet & Clank HD Trilogy: Κυκλοφορία στο Playstation Vita
The Humble Weekly Bundle: RPG Maker
Watch Dogs: Οι πρώτες πωλήσεις
Online Event για το The Witcher 3: Wild Hunt
NEXT PLAYER – Επεισόδιο 102
Η Ελληνίδα ‘Elizabeth’ στην επίσημη σελίδα του Bioshock
O Liam Neeson στο βίαιο, αλλά ατμοσφαιρικό “A Walk Among the Tombstones”
H Aφισα του Sin City 2 με την Eva Green που θεωρήθηκε ΧΧΧ
Ο Marilyn Manson σε σειρά
Mario Kart 8:  Mercedes-Benz DLC
Οι Υπερκατάσκοποι του “Kingsman: The Secret Service” είναι απόλυτα cool
Monochroma Review
Γιατί ο Stan Lee δεν έκανε cameo εμφάνιση στο τελευταίο X-Men;
BattleCry
Δείτε πότε θα κυκλοφορήσει το Lego Batman 3: Beyond Gotham
Warhammer 40,000: Carnage
The Humble eBook Bundle 4
On the House: Δωρεάν το Battlefield 3
Το Greek Legends Event από την RIOT καταφθάνει!
Νέος Battlefield τίτλος εν όψει
Transylvania: Curses & Traitors
Το επόμενο Hitman δίνει την πρώτη του θεματική εικόνα
Καθυστέρηση στην κυκλοφορία του The Evil Within
Humble Bundle: PC and Android 10
Ένας διαδραστικός πίνακας για τα 75 χρόνια του Batman
Johnny Depp στον ρόλο του Χουντίνι
Οι ήρωες του Game of Thrones γίνονται Disney χαρακτήρες
Τα συναισθήματα πρωταγωνιστούν στην νέα ταινία της Pixar “Inside Out”
X-Men: Days of Future Past Review
Tutorial: Βέλη της Ashe by Geo Kuromi Cosplay
Ο νέος Daredevil της Marvel
Κυκλοφορεί το QuickFire Rapid-I της Coolermaster
Δείτε τι έπαθε ένας νεαρός άντρας από το υπερβολικό gaming
Δείτε την εισαγωγή του Wasteland 2 με πραγματικούς ηθοποιούς
Το Left 4 Dead έγινε Arcade Game
Hyrule Warriors
Φουτουριστική ταινία με άρωμα Ελλάδας
O Chris Evans έτοιμος να παραιτηθεί μετά τον Captain America
Ο προγραμματιστής του Papers, Please ανακοινώνει το νέο του παιχνίδι
The Humble Daily Bundle: Total War
Monochroma
Η Disney ακυρώνει το Star Wars: Attack Squadrons
Valiant Hearts: The Great War ‘Art & Emotion’ Developer Diary
Risen 3: Titan Lords – Νέα Screenshots
Το Mario Kart στο NASCAR
The Order: 1886: Νέα Screenshots
Online gaming και εθισμός!
Στα δικαστήρια η Blizzard για το Starcraft II
J.R.R. Tolkien The Lost Poem
Extraction: Αλλαγή του αρχικού ονόματος
NEXT PLAYER – Επεισόδιο 100
Κι άλλα comics στη μικρή οθόνη
Το Final Fantasy III Έρχεται στο Steam
Το Game of Legions κυκλοφορεί για Android
Το Warriors Orochi 3 Ultimate στην Δύση
Επόμενος σταθμός του διαστημικού πειρατή Harlock είναι το Netflix
Κέρδη GTA vs Candy Crush Saga
H Take Two ζητάει το trademark για το “City Stories”
To Cosplay μέσω Street Perfoming: NOLATron
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Among The Sleep
Το Minecraft έρχεται στο PS4 και το Vita
To SKYLINE έχει και συνέχεια…
Warhammer 40k Weekened Deal στο Steam
Space Hulk: Deathwing
NEXT PLAYER – Επεισόδιο 99
The Humble Triumph and Larian Weekly Bundle
Τα Trophies του Murdered: Soul Suspect
Ετοιμαστείτε για την κυκλοφορία του Evolve
E3 2014 Sid Meier’s Civilization: Beyond Earth
Πρώτο trailer από το “Big Hero 6″ της Marvel
Νέο παιχνίδι από τους developers του Little Big Planet
Παιδί σώζει τον πάππου του με τη βοήθεια του GTA
Το Metro: Last Light στο Playstation 4;
Ο 2ος πιο πλούσιος ηθοποιός του κόσμου δεν είναι αυτός που νομίζεις
Ο εκνευρισμός από τα video games
Έρχεται το Batman: Arkham Knight
Escape from Castle Wolfenstein 3D Easter Egg
Carbine Studios: Πιστεύουμε πως θα κάνουμε το Wildstar Καλύτερο από το World of Warcraft
NEXT PLAYER – Επεισόδιο 98
Microsoft: Surface Pro 3
2 Νέα Στοιχεία για το Far Cry 4
Το νέο set του The Magic: The Gathering
Mini Tutorial #9: Καλούπια μικρών αντικειμένων
Ακομπλεξάριστη δράση στο νέο trailer του “Guardians of the Galaxy”
Godzilla 2 ήδη στα σκαριά
Ηλεκτρονικό Παιχνίδι για Σκύλους
Ξεκλειδώστε τα Lebron11 παίζοντας NBA 2K14
Το Watch Dogs troll-άρει και το κοινό απολαμβάνει
NEXT PLAYER – Επεισόδιο 97
Nether Review
Το YouTube αγοράζει το Twitch
Assassin’s Creed IV Black Flag: Οι Πωλήσεις
Ένας απίστευτος τρόπος να παίξεις Counter Strike
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Battlefield 4
Godzilla Review
Νέο παιχνίδι Dragon Ball
The Humble Daily Bundle: Team 17
Free Bonus Buff σε όλους τους παίκτες του Diablo III
Οι 10 πιο αναμενόμενες μεταφορές video games στη μεγάλη οθόνη
Περισσότεροι από ποτέ οι νέοι τίτλοι του Steam
H Οικονομική Έκθεση της Ubisoft
Wolfenstein The New Order: Launch Trailer
Πρώτο trailer για το Interstellar
Επιστρέφει το Flappy Bird!
Πλησιάζει η Κυκλοφορία τoυ Among the Sleep
Sword Art Online: Hollow Fragment – Κυκλοφορία σε Ευρώπη και Αυστραλία
The Humble Platforming Weekly Bundle
NEXT PLAYER – Επεισόδιο 96
Πρόσφορες από την Bohemia Interactive στο Steam
Αν οι εταιρείες ήταν φίλοι μας. . .
Επίσημη Ανακοίνωση Για Το Far Cry 4
[Update] Πρώτο Teaser Trailer για το The Flash
Δείτε 3 μοναδικά video, σχεδιασμένα από φοιτητές του εξωτερικού
Άνοιξε το May Madness Store του PlayStation
Warhammer 40,000: Chess – Regicide
The Humble Daily Bundle from Outer Space
The Humble Doctor Who Comics Bundle
Dragon Age: Inquisition Collector’s Edition
Όταν το Super Mario World συνάντα το Game Of Thrones
Ετοιμάζεται το επόμενο Dragon Quest
20 Χρόνια Need For Speed
Guild Wars 2 Festival of the Four Winds
Η ΕΑ Σταματάει την Παροχή Online-Multiplayer Δυνατότητας
Xbox One χωρίς Kinect
NEXT PLAYER – Επεισόδιο 95
Gamer με ειδικές ανάγκες παίζει Minecraft με τα φρύδια του
Διαγωνισμός Epitrapezio 2014
Ένα Real Life Pokemon Center στην Ιαπωνία
The Humble Daily Bundle
Raids στο WildStar‏
Πρώτη φωτογραφία του Ben Affleck ως Batman
The Walking Dead: Season Two: In Harm’s Way – Trailer
The Leftovers: Πρώτο trailer για τη νέα σειρά του HBO
Far Cry 3 : Ένα φανταστικό Γατοcosplay!
Diablo III: Ultimate Evil Edition τον Αύγουστο
Η επιτυχής πορεία του νέου digital board game, Armello
Trailer Για το Never Alone
Το Watch Dogs θα τρέχει στα 1080p με 60 Frames Per Second
Όταν γνωστά μουσικά Albums ζωντανεύουν στον κόσμο του GTAV
NEXT PLAYER – Επεισόδιο 94
Daylight Review
Πρώτο trailer για το Constantine
Το νέο app RedBull.com έρχεται στο κινητό σου
Call of Duty: Ghosts: Best-Selling σε PS4 και Xbox One
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: One Piece, Castlevania και Lord of the Rings
RIFT 2.7: Binding Of Blood
Battlefield 4: Community Test Environment
Age of Mythology: Extended Edition: Κυκλοφορία στο Steam
Η mojang μπορεί να τρέξει 10 χρόνια χωρίς έσοδα
CowboyTV: 3,5 Years and Counting
[Recap] Wildstar Developers Unleashed #2
Magicka Wizard Wars Open Beta
Έξι Nέοι Tίτλοι από την EA
Dark Souls 2: Οι πωλήσεις
Agents of SHIELD και Agent Carter για το 2015
Company of Heroes 2: Western Front Armies
Free-to-Play το νέο Unreal Tournament;
The Humble Weekly Bundle: Night Dive Studios
Watch Dogs… αλά Minecraft
Origin: Δωρεάν το Plants vs. Zombies
NEXT PLAYER – Επεισόδιο 93
Η Nintendo επιβεβαίωσε 4 ανερχόμενους τίτλους παιχνιδιών
Banaroth’s Adventures: Elder Scrolls Online #1
Console Wars 2014
Καθυστέρηση στην κυκλοφορία του ESO για τις κονσόλες
[Recap] Wildstar Developers Unleashed #1
Δεν θα υπάρξει νέο Need For Speed μέσα στο 2014
Διαφήμιση για τα αποκαλυπτήρια του τελευταίου τόμου του Evangelion
Η φωνή του Chef Zeff (One Piece) “έσβησε”
The Amazing Spiderman 2 – Movie Review
25 χρόνια ιστορίας από την Nintendo
Έρχεται το public beta του Destiny
Αναπαλαίωση του Temple of Time
Ανακοινώθηκαν τα remakes των Pokemon Ruby και Sapphire
Είναι Cooler Master και ακούει στο όνομα V1200 Platinum
Power Rangers ταινία!
Destiny: Μισό δισεκατομμύριο το Budget του
Τα Achievements του Watch Dogs
Το Wildstar ανοίγει τις πόρτες του για 10 ημέρες
Εντυπωσιακά screenshots από το World of Warcraft
Το Mortal Kombat δεν θα είναι στο Virtual Console του Wii U
Περισσότερες πληροφορίες για το CLOSERS
Πρώτο trailer για το Gotham
Μπείτε στο Hall Of Fame των ΜΜΑ
Περισσότερα free “classic” games από την Blizzard
Το Μέλλον του Unreal Tournament
Το ζωικό βασίλειο εισβάλλει στο GTA V
NEXT PLAYER – Επεισόδιο 91
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: 1 Board Game ‘Ο πόλεμος του Δαχτυλιδιού’
Call of Duty: Advanced Warfare – Νέες πληροφορίες
EVE: Valkyrie: Τώρα και με Unreal Engine 4
Το Persona 4 Golden γίνεται τηλεοπτική σειρά
DayZ: Δυο Εκατομμύρια Πωλήσεις
The Walking Dead: Season Two – Episode 3
Disney Infinity 2.0: Marvel Super Heroes
Call of Duty: Advanced Warfare
Άνθρωπος προσέλκυε παιδιά μέσω πολύ γνωστών διαδυκτιακών παιχνιδιών
Χρόνια Πολλά TERA!
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε 1 από τα 3 Curse Voice Beta Keys
Χωρίς ζωντανή συνέντευξη τύπου στην E3 η Nintendo
5 μέρες Subscription time δώρο σε όλους τους players του ESO
Mini Tutorial #8: How to Bunny Riven
Activision και Star Wars προσφορές στο Steam
The Humble Co-op Weekly Bundle
Wolfenstein: The New Order – Οι απαιτήσεις συστήματος
Νέο Trailer Για το TMNT του Michael Bay
NEXT PLAYER – Επεισόδιο 90
Μαθήματα FreeRunning για τον Spiderman
Το DEFIANCE πηγαίνει free to play αυτό το καλοκαίρι
Τερματισμός της λειτουργίας όλων των servers της GameSpy
Διαθέσιμο και το 2ο trailer της καινούργιας Pokémon ταινίας
Το νέο anime “Pokémon XY Planetarium” τον Ιούλιο
Το manga του Hunter x Hunter συνεχίζει τον Ιούνιο
Νοικιάστε τον δικό σας server για το Battlefield 4
Playstation 4: System Update 1.70
Πρόσφορες Xbox Live Gold Μαΐου
Pokemon Art Academy
Outlast Whistleblower Trailer
Ένα πολύ σημαντικό patch για το Elder Scrolls Online
Watch Dogs: Το Season Pass
The Humble Image Comics Bundle
Νέο Project από την Obsidian
Ένα Fan-Made video για το Battlefield 4