Μάχη τιτάνων: Rick Fox vs Shaquille O’Neal

3 έτη πριν.

Μετά τις δηλώσεις και τις προκλήσεις του Rick Fox για τον Shaquille O’ Neil η θεία δίκη έρχεται να βάλει τον κατεργάρη πάγκο του και τον βασιλιά στο θρόνο του.

Ο Rick Fox ήταν ο πρώτος μεγάλος μπασκετμπολίστας που απέκτησε μια ομάδα στο League of Legends, φέρνοντας έτσι τα esports ένα βήμα πιο κοντά στον υπόλοιπο κόσμο. Αυτή του η κίνηση φυσικά τράνταξε τα νερά του NBA world, και έφερε περισσότερους επενδυτές στο παιχνίδι.

Ένας από αυτούς που δεν άντεξε να μείνει εκτός παιχνιδιού ήταν ο μεγάλος Shaquille O’Neal. Οι δύο τους στο παρελθόν υπήρξαν συμπαίχτες, και οι σχέσεις τους ήταν από τις καλύτερες στο χώρο. Βλέποντας όμως έναν πρώην συμπαίχτη να γίνεται πλέον αντίπαλος, δημιουργούνται ασυνείδητα φιλικά ‘εχθρικά’ συναισθήματα.

Έτσι και ο Rick, αποφάσισε να προκαλέσει τον φίλο του να βρεθούν αυτοπροσώπως στο χώρο όπου θα γινόταν ο αγώνας μεταξύ της Echo Fox και NRG. Μιας και ο Shaquille είναι μέτοχος της NRG. Η συνάντηση φυσικά θα γινόταν  για να δουν ποιανού η ομάδα είναι πιο ισχυρή.

Πιο ειδικά ο Rick είπε πως περιμένει τον Shaquille στην αρένα του LCS για να δουν ποιος έχει μεγαλύτερο nexus. Φυσικά όλα αυτά ήταν λόγια και πράξεις, οι οποίες βασιζόταν στο γεγονός ότι η Echo Fox δεν είχε χάσει, έως τότε, από την NRG.

Η μέρα της κρίσης έφτασε, και η NRG βρέθηκε να κερδίζει το Bo3. Ο Shaquille με το τρίποντο αυτό πήρε την πρώτη νίκη στο Summer Split αλλά ταυτόχρονα έδειξε και το ποιος έχει το πιο μεγάλο nexus από τους δύο τους.

Αρκετή ώρα μετά τον αγώνα, κανείς από τους δύο δεν έχει κάνει κάποια επίσημη ανακοίνωση για το αποτέλεσμα. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Rick έμαθε πως η ιστορία δεν επαναλαμβάνεται αν δεν δουλέψεις σκληρά.

Comments

Scroll To Top