Ισχυρό σοκ για το Bitcoin

3 έτη πριν.

Το ψηφιακό νόμισμα Bitcoin είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στον χώρο των ψηφιακών συναλλαγών, όμως άσχημα είναι τα νέα από την Bitfinex, το μεγαλύτερο κέντρο συναλλαγών Bitcoin στον κόσμο με έδρα το Χονγκ Κόνγκ, καθώς χθες δέχθηκε μία καταστροφική επίθεση από hackers. Σύμφωνα με την εταιρεία κλάπηκαν 119.756 Bitcoin, δηλαδή περίπου 72 εκατομμύρια δολάρια.Η εταιρεία ήδη ανέφερε το περιστατικό στις αρχές, ενώ αυτή την στιγμή συνεργάζεται με μεγάλους κολοσσούς στον χώρο της ανάλυσης blockchain για τον εντοπισμό των hackers αλλά και των κλεμμένων Bitcoins.Το αποτέλεσμα της…

Το ψηφιακό νόμισμα Bitcoin είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στον χώρο των ψηφιακών συναλλαγών, όμως άσχημα είναι τα νέα από την Bitfinex, το μεγαλύτερο κέντρο συναλλαγών Bitcoin στον κόσμο με έδρα το Χονγκ Κόνγκ, καθώς χθες δέχθηκε μία καταστροφική επίθεση από hackers. Σύμφωνα με την εταιρεία κλάπηκαν 119.756 Bitcoin, δηλαδή περίπου 72 εκατομμύρια δολάρια.

Η εταιρεία ήδη ανέφερε το περιστατικό στις αρχές, ενώ αυτή την στιγμή συνεργάζεται με μεγάλους κολοσσούς στον χώρο της ανάλυσης blockchain για τον εντοπισμό των hackers αλλά και των κλεμμένων Bitcoins.

Το αποτέλεσμα της…

Διαβάστε περισσότερα στο gr.ign.com

Comments

Scroll To Top