Απορρίφθηκε από δικαστή αγωγή κατά του NBA 2K

3 έτη πριν.

Η Take-Two Interactive κέρδισε την απόρριψη μιας αγωγής, μέσα στην οποία υπήρχαν ισχυρισμοί, ότι το NBA 2K series χρησιμοποίησε tattoo που έιχαν κατoχυρωμένα πνευματικά δικαιώματα στους ψηφιακούς αθλητές της, χωρίς άδεια. Στην αγωγή για καταπάτηση πνευματικών δικαιωμάτων, που επιδίωξε η Solid Oak Sketches, ζητούσε για ηθικές ζημιές εως και $150,000 για κάθε καταπάτηση. Θεωρητικά, αυτό σημαίνει, πως το συνολικό ποσό για κάθε tattoo που χρησιμοποιήθηκε χωρίς άδεια, θα έφτανε αρκετά δισεκατομμύρια. Διάφοροι stars, τους οποίους η Solid Oak Sketches ισχυρίζεται ότι τους παρασημοφόρισε…

Η Take-Two Interactive κέρδισε την απόρριψη μιας αγωγής, μέσα στην οποία υπήρχαν ισχυρισμοί, ότι το NBA 2K series χρησιμοποίησε tattoo που έιχαν κατoχυρωμένα πνευματικά δικαιώματα στους ψηφιακούς αθλητές της, χωρίς άδεια.

Στην αγωγή για καταπάτηση πνευματικών δικαιωμάτων, που επιδίωξε η Solid Oak Sketches, ζητούσε για ηθικές ζημιές εως και $150,000 για κάθε καταπάτηση. Θεωρητικά, αυτό σημαίνει, πως το συνολικό ποσό για κάθε tattoo που χρησιμοποιήθηκε χωρίς άδεια, θα έφτανε αρκετά δισεκατομμύρια.

Διάφοροι stars, τους οποίους η Solid Oak Sketches ισχυρίζεται ότι τους παρασημοφόρισε…

Διαβάστε περισσότερα στο gr.ign.com

Comments

Scroll To Top