Το Overwatch ξεπέρασε τους 15 εκατομμύρια παίκτες και ανακοινώνει παγκόσμιο πρωτάθλημα

3 έτη πριν.

Η Activision Blizzard επιβεβαίωσε πριν λίγες ώρες ότι το Overwatch έχει ξεπεράσει τους 15 εκατομμύρια παίκτες παγκοσμίως. Τα νέα έρχονται μετά από την οικονομική αναφορά αυτού του οικονομικού τριμήνου της εταιρείας. Οι παίκτες έχουν περάσει συνολικά πάνω από 500 εκατομμύρια ώρες παίζοντας Overwatch. Η αναφορά επίσης αναφέρει ότι η Blizzard είχε τη μεγαλύτερη online κοινότητα της κατά τη διάρκεια του προηγούμενου τριμήνου, εξαιτίας της γρήγορης επιτυχίας του Overwatch. Εκτός από αυτά τα νέα όμως, η Blizzard ανακοίνωσε και το Overwatch World Cup, ένα παγκόσμιο τουρνουά που θα…

Η Activision Blizzard επιβεβαίωσε πριν λίγες ώρες ότι το Overwatch έχει ξεπεράσει τους 15 εκατομμύρια παίκτες παγκοσμίως. Τα νέα έρχονται μετά από την οικονομική αναφορά αυτού του οικονομικού τριμήνου της εταιρείας. Οι παίκτες έχουν περάσει συνολικά πάνω από 500 εκατομμύρια ώρες παίζοντας Overwatch.

Η αναφορά επίσης αναφέρει ότι η Blizzard είχε τη μεγαλύτερη online κοινότητα της κατά τη διάρκεια του προηγούμενου τριμήνου, εξαιτίας της γρήγορης επιτυχίας του Overwatch.

Εκτός από αυτά τα νέα όμως, η Blizzard ανακοίνωσε και το Overwatch World Cup, ένα παγκόσμιο τουρνουά που θα…

Διαβάστε περισσότερα στο gr.ign.com

Comments

Scroll To Top