Επεκτείνεται και σε άλλα παιχνίδια η Immortals

3 έτη πριν.

Θέλει να επεκτείνει την κυριαρχία της και στο καινούργιο παιχνίδι της Blizzard, η Immortal

Έχοντας δέκα μήνες ως οργανισμός, η Immortals έχει εξαπλωθεί σε αρκετά παιχνίδια, δημιουργώντας ομάδες σε αυτά και τώρα θέλει να εισέλθει στο καινούργιο FPS της Blizzard, το Overwatch.

 immortal

Αρκετά ενδιαφέρον είναι πως η ομάδα της στο League of Legends κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη θέση στο Spring Split (regular Season). Στις αρχές του καλοκαιριού, συμφώνησε με το roster της Tempo Storm για το Counter Strike:Global Offensive, όπου και εκεί έχει σημειώσει επιτυχίες σε διεθνή διοργανώσεις όπως στο  CEVO Gfinity Pro-League Season 9 και DreamHack Summer.

Σύμφωνα με τo Dailydot, η ομάδα αγωνίζεται στα προκριματικά του ELEAGUE στο Overwatch έχοντας παίκτες από δύο ομάδες που βρίσκονται στο χώρο, τη WEUNITED και την Ohno. Δεν έχουν υπογράψει ακόμα συμβόλαιο με τον οργανισμό και η συμμετοχή τους στη διοργάνωση είναι δοκιμαστική, όπως ανακοινώθηκε μέσω του Facebook.

 

Το Overwatch έχει ξεπεράσει τα 15 εκατομμύρια ενεργών παικτών μόλις τρεις μήνες μετά την κυκλοφορία του και ηγείται σε αρκετά top-ranking esports οργανισμών.  Με το ELEAGUE στο προσκήνιο, το παγκόσμιο πρωτάθλημα του Overwatch προμηνύεται ένα από τα πιο καυτά στον χώρο των Esports.

 

Comments

Scroll To Top