Ανακεφαλαίωση της προκριματικής μέρας του Hearthstone League Cup στο eGaming 2016

3 έτη πριν.

Μετά από μια μέρα γεμάτη παιχνίδια, η τελική 16αδα ολοκληρώθηκε.

Ολοκληρώθηκε η προκριματική μέρα του Hearthstone League Cup στο eGaming 2016. Διψήφιος αριθμός παικτών γέμισε τα PC Arena του Περιπτέρου 17 προσπαθώντας να διεκδικήσει ένα από τα 8 «χρυσά» εισιτήρια για την αυριανή τελική φάση, όπου θα αναμετρηθούν με άλλους 8 παίκτες που έχουν ήδη εξασφαλίσει την πρόκρισή τους.

hearthstone1

Σε ένα τουρνουά με τόσες πολλές συμμετοχές, οι περισσότερες μάχες ήταν σώμα με σώμα. Από τους 99 συμμετέχοντες, οι 32 πέρασαν στην τελική ευθεία της προκριματικής φάσης, από την οποία οι 8 παίκτες που θα κέρδιζαν δύο ζευγάρια στην σειρά θα έπαιρναν την πρόκριση για την τελική φάση. Μετά από πολλούς αγώνες κατά τη διάρκεια της ημέρας, τα 8 ονόματα που αναδείχθηκαν ήταν: Σπυρόπουλος (Bouldog), Ράπτης, Παρπούλης(George), Κορώσης(Ryo), Παναγιώτου, Μιχαηλίδης(SomiTequila), Καραπιπέρης(Pain), Φοντουνάσιος (ElegarGR). Ορισμένοι αγώνες μεταδώθηκαν ζωντανά με σχολιασμό από τον Πειρατή του Koi Play στο κανάλι τους στο Twitch.

Μείνετε συντονισμένοι για την αυριανή τελική φάση, όπου οι παραπάνω παίκτες + οι 8 παίκτες που τους περιμένουν (Tsiboukis, ErikBeck, Giotisman, Nibreh, Hawkey, GreekParadox, Logan, LetMeFarm) θα αναμετρηθούν σε double elimination τουρνουά με 3.000 Ευρώ να μοιράζονται στους κορυφαίους.

Comments

Scroll To Top