Ανακεφαλαίωση του τέταρτου τουρνουά League of Legends 1v1 στο eGaming 2016

3 έτη πριν.

Ολοκληρώθηκε το τέταρτο τουρνουά League of Legends 1v1 στο eGaming 2016. 64 παίκτες αναμετρήθηκαν στο Howling Abyss διεκδικώντας ένα ποντίκι Razer για έπαθλο, με τον τελικό να παίζεται πάνω στην μεγάλη σκηνή. Ήταν διοργάνωση single elimination (knock-out) me Best of 1 αγώνες, blind pick. Νικητής του αγώνα ήταν ο παίκτης που κατάφερνε πρώτος είτε να πάρει 3 kill είτε να πάρει 2 ...

Ολοκληρώθηκε το τέταρτο τουρνουά League of Legends 1v1 στο eGaming 2016. 64 παίκτες αναμετρήθηκαν στο Howling Abyss διεκδικώντας ένα ποντίκι Razer για έπαθλο, με τον τελικό να παίζεται πάνω στην μεγάλη σκηνή.

maxresdefault

Ήταν διοργάνωση single elimination (knock-out) me Best of 1 αγώνες, blind pick. Νικητής του αγώνα ήταν ο παίκτης που κατάφερνε πρώτος είτε να πάρει 3 kill είτε να πάρει 2 turret. Μετά από 62 αγώνες, δύο παίκτες είχαν μείνει αήττητοι και έφτασαν μέχρι τον τελικό: ο Νίκος Χατζηβρέτας, ο οποίος έφτασε τον τελικό για δεύτερο συνεχόμενο τουρνουά (και όπως είπαμε ήδη, δεν είναι ο μπασκετμπολίστας!), και ο Δημήτρης Κακουλίδης.

Όπως και στον προηγούμενο τελικό που έπαιξε, ο Νίκος Χατζηβρέτας επέλεξε Darius. Ο Δημήτρης Κακουλίδης έκανε μια πολύ περίεργη επιλογή, διαλέγοντας Nasus αλλά παίζοντας με το παραδοσιακό build, όχι το Ability Power που είναι πολύ δυνατό στο waveclear. Για άλλη μια φορά, ο Νίκος Χατζηβρέτας επικράτησε. Ο Darius ήταν απλά ανίκητος σε close range, και μετά το πρώτο kill το ματς είχε ουσιαστικά τελειώσει. Μετά το δεύτερο kill, ο Darius απλά pushαρε και έριξε το δεύτερο tower πριν προλάβει ο Nasus να τον σταματήσει, παίρνοντας έτσι τη νίκη.

Comments

Scroll To Top