Ανακεφαλαίωση του τρίτου τουρνουά CS: GO 1v1 στο eGaming 2016

3 έτη πριν.

Ολοκληρώθηκε το τρίτο τουρνουά Counter Strike: Global Offensive 1v1 στο eGaming 2016, φιλοξενούμενο από το PvPRO.com. 16 διαγωνιζόμενοι διεκδίκησαν το τρίτο εισιτήριο για το Final Four της διοργάνωσης, με έπαθλα εξοπλισμό gaming από την Logitech. Έχοντας φτάσει τον τελικό στα δύο προηγούμενα τουρνουά αλλά χάνοντας, ο SaDos ήταν το μεγάλο φαβορί για τη νίκη. Αποδείχθηκε πως η τρίτη φορά ήταν και η τυχερή του. Επικρατώντας επί του ChrisKio, του MageBane, και LittLeMan, έφτασε στον τελικό. Εκεί κέρδισε τον ChickenCoop, καταφέρνοντας έτσι να πάρει επιτέλους το εισιτήριο για το ...

Ολοκληρώθηκε το τρίτο τουρνουά Counter Strike: Global Offensive 1v1 στο eGaming 2016, φιλοξενούμενο από το PvPRO.com. 16 διαγωνιζόμενοι διεκδίκησαν το τρίτο εισιτήριο για το Final Four της διοργάνωσης, με έπαθλα εξοπλισμό gaming από την Logitech.

cs-go

Έχοντας φτάσει τον τελικό στα δύο προηγούμενα τουρνουά αλλά χάνοντας, ο SaDos ήταν το μεγάλο φαβορί για τη νίκη. Αποδείχθηκε πως η τρίτη φορά ήταν και η τυχερή του. Επικρατώντας επί του ChrisKio, του MageBane, και LittLeMan, έφτασε στον τελικό. Εκεί κέρδισε τον ChickenCoop, καταφέρνοντας έτσι να πάρει επιτέλους το εισιτήριο για το Final Four της διοργάνωσης.

Έχει μείνει μόλις μία θέση στο Final Four. Ποιο θα είναι το άτομο που θα πλαισιώσει τον Bondas, τον Feelix, και τον SaDos? Υπάρχουν πολλοί παίκτες που πλησίασαν την πρόκριση στα προηγούμενα τουρνουά, οπότε το πεδίο δεν είναι ξεκάθαρο. Φαβορί ίσως μπορεί να θεωρηθεί ο ChickenCoop, καθώς είναι ο μόνος παίκτης που έφτασε τελικό αλλά δεν έχει προκριθεί ήδη.

Comments

Scroll To Top