Ανακεφαλαίωση του τουρνουά Tekken Tag Tournament 2 στο eGaming 2016

3 έτη πριν.

Καράτε μέχρι τελικής πτώσης.

Ολοκληρώθηκε το τουρνουά Tekken Tag Tournament 2 στο eGaming 2016. 25 παίκτες αγωνίστηκαν διεκδικώντας το μεγάλο έπαθλο, μια κονσόλα Xbox One. 

tekken_tag_tournament_2

Το format της διοργάνωσης ήταν double elimination, με Best of 3 αναμετρήσεις μέχρι τα ημιτελικά του του winner bracket και του loser bracket και Best of 5 αναμετρήσεις από εκεί και μετά. Νικητής αναδείχθηκε ο Νίκος Παρχαρίδης, με τον Βαγγέλη Τοπτσή να παίρνει τη δεύτερη θέση. Ο Νίκος Παρχαρίδης ήταν αήττητος κατά τη διάρκεια του τουρνουά, φτάνοντας έτσι στον μεγάλο τελικό. Αντίθετα, ο Βαγγέλης Τοπτσής ηττήθηκε στον τελικό του winner bracket από τον Νίκο Παρχαρίδη, και έπεσε έτσι στο loser bracket. Αφού επικράτησε εκεί επί του Ιορδάνη Τσερκεζίδη, ξαναντιμετώπισε τον Νίκο Παρχαρίδη στον μεγάλο τελικό, αλλά δεν κατάφερε να πάρει την εκδίκησή του και ξαναηττήθηκε.

Ως νικητής, ο Νίκος Παρχαρίδης κέρδισε το μεγάλο έπαθλο, μια κονσόλα Xbox One. Όμως, και ο Βαγγέλης Τοπτσής δεν έμεινε με άδεια χέρια, καθώς πήρε ένα αντίγραφο του Overwatch: Origins Edition.

Comments

Scroll To Top