Οι EnVyUs φαίνεται να ανακτούν τις δυνάμεις τους μετά την νίκη τους στο Gfinity Invitational

3 έτη πριν.

Αυτή είναι η πρώτη νίκη της Γαλλικής ομάδας σε 7 μήνες.

Οι Γάλλοι μεγάλοι πρωταθλητές του CounterStrike : Global Offensive, EnVyUs πήραν την δεύτερη νίκη τους σε τουρνουά για το 2016 , μετά τη νίκη τους επί των mousesports στο Gfinity Invitational.

Οι EnVyUs, mousesports, GODSNET, και Epsilon αναμετρήθηκαν σε single-elimination bracket δύο ημερών. Κερδίζοντας δύο bestof-5 series’ , μια ομάδα θα έπαιρνε σπίτι την αμοιβή των $100.000 ως έπαθλο. Ενώ προφανώς δεν είναι το πιο διάσημο event , δεδομένου ότι δεν ήταν καμία ομάδα από το top 5 του κόσμου παρούσα, η κάθε ομάδα στο event είχε να αποδείξει κάτι. Από τις τέσσερις ομάδες η EnVyUS αναμενόταν να φτάσει στον τελικό, αφού κληρώθηκαν ενάντια στη Σουηδική Epsilon squad, και όπως αναμενόταν η EnVyUs κέρδισε με σκορ 3-1.

envy_hugs_750

Ωστόσο, οι περισσότεροι θεατές πρόσεχαν πολύ τον δεύτερο ημιτελικό μεταξύ των mousesport και GODSNET. Και με τις δύο ομάδες να έχουν κάνει πρόσφατες αλλαγές στο roster τους, οι οποίες στα χαρτιά φαινόταν σαν να ωθούν την κάθε ομάδα στο επόμενο επίπεδο, και οι δύο ομάδες mousesports και GODSNET πάλεψαν για να πετύχουν ένα αξιοσημείωτο αποτέλεσμα.

Όπως αναφέρει η Daily Dot, το νέο roster της mousesports θα είναι πλέον σε θέση να πει ότι τουλάχιστον παρακολούθησε έναν τελικό ευρωπαϊκού LAN, καθώς η ομάδα συνέτριψε την GODSNET στους ημιτελικούς κερδίζοντας στη σειρά με 3-1, ωθώντας το σουηδικό lineup στην αφάνεια.

cropped_20160303_patrick_strack_katwoice16_csgo_070a0936

Για τους mousesports, ωστόσο θα υπάρχει μια αφορμή να φτιάξει το κέφι τους, αφού έφτασαν στον μεγάλο τελικό, καθώς οι EnVyUs κέρδιζαν τη σειρά με 3-0 με ένα ‘’σκούπισμα’’. Δεν είναι ανάγκη να πούμε ότι οι αγώνες δεν ήταν μονόπλευροι, αφού οι mousesports κέρδισαν με επιτυχία πάνω από 10 γύρους ανά χάρτη, κάνοντας τους Γάλλους να ιδρώνουν. Στο τέλος οι γενναίες προσπάθειες των Chris ‘’ChrisJ’’ De Jong and Niko ‘’NiKo’’ Kovač αποδείχθηκαν μάταιες κατά των EnVyUs, αφού οι Dan ‘’apEX’’ Madesclaire και Kenny ’’kenny’’ Schrub αποδεκάτισαν τους αντίπαλους τους με παραπάνω από 80 kills αντίστοιχα κατά την ολοκλήρωση του series.

 

Αρθρογράφος: Grigoris ShâmeLéss

Comments

Scroll To Top