ΟΙ EnVyUs νίκησαν τους Fnatic 3-1 και φτάνουν στον μεγάλο τελικό του Overwatch Οpen

3 έτη πριν.

H ομάδα των EnVyUs είναι η πρώτη ομάδα που προχώρησε στον μεγάλο τελικό του Overwatch Open, μετά την νίκη της επί των fnatic με 3-1 στα playoffs της Βόρειας Αμερικής.

Οι EnVyUs ξεκίνησαν την κούρσα τους στο Overwatch Open ενάντια στους Splyce με ένα γρήγορο 2-0, πριν αντιμετωπίσουν την Team Liquid και κερδίσουν ξανά με 2-0 για τα playoffs. Στους ημιτελικούς, οι EnVyUs νίκησαν ενάντια στους Cloud-9 με 3-1, και ετοιμαζόντουσαν πλέον για τον μεγάλο τελικό ενάντια στους Fnatic

cropped_envyusheader1

Οι Fnatic διάλεξαν για πρώτο χάρτη το King’s Row, εμποδίζοντας τους EnVyUs από το να σώσουν το πρώτο κομμάτι από την επίθεση τους. Αυτό το map θα ήταν η μόνη ευκαιρία τους για να πάρουν νίκη στα series, με την EnVyUs να κυριαρχεί απόλυτα στο δεύτερο map, ενώ ο Lijiang Tower έδεσε τα series. O Dorado την έφερε στον Timo «Taimou» Kettunen’s McCree, ο οποίος ‘’κουβάλησε’’ την ομάδα του στην 3η νίκη τους σε map.

Το Nepal map του παιχνιδιού είδε τους fnatic να φτάνουν πολλές φορές κοντά στο να πάρουν rounds, αλλά η EnVyUs διέπρεψε στην άμυνα, καθώς υπερασπίστηκε όλα τα control point, κερδίζοντας 3 γύρους στην σειρά έφερε σε αποτέλεσμα να σφραγίσουν την νίκη τους. 999x522_crop-100

Σύμφωνα με το The Score Esports, η EnVyUs πήρε το roster του Overwatch τον Φεβρουάριο, με την απόκτηση τηςTeam hubris, αλλά τελικά διέλυσαν αυτό το roster τον Απρίλιο. Ο οργανισμός μετά από αυτό πήρε το roster της IDDQD, αλλά έφερε πίσω τον Ronnie «Talespin» DuPree από το προηγούμενο roster. Η ομάδα τερμάτισε 4η στο 2016 ESL Overwatch Atlantic Showdown, που πραγματοποιήθηκε στο Gamescom τη Κολωνίας, στην Γερμανία τον Αύγουστο.

Η EnVyUs θα αντιμετωπίσει τον νικητή των Ευρωπαϊκών Playoff στις 30 Σεπτεμβρίου. Το The Overwatch Open Europe Group Stage θα τρέχει από 28-29 Σεπτεμβρίου.

 

Αρθρογράφος: Grigoris ShâmeLéss

Comments

Scroll To Top