Το τελευταίο κάλεσμα θα αναδείξει τους δύο «τυχερούς» για το HCT

3 έτη πριν.

«Αναζητούνται» ένας Ευρωπαίος και ένας Αμερικανός για να καλυφτούν οι τελευταίες θέσεις των region για το HCT.

Έχοντας τελειώσει τα  European και America Summer Hearthstone Championships, οι κορυφαίοι παίκτες του κάθε region έχουν μια τελευταία ευκαιρία ώστε να κλειδώσουν την συμμετοχή τους στο παγκόσμιο του HS.

Οι καλύτεροι οχτώ από κάθε region, βάση των points που έχουν μαζέψει μέσω Hearthstone Championship Tour καθ όλη τη χρονιά και μέσα από ένα online tournament θα αναδείξει τον νικητή, ο οποίος θα ταξιδέψει στο HCT.

hs-cup

Σύμφωνα με την DailyDot, για την Ευρώπη στον αγώνα θα ριχτούν οι Dima «Rdu» Radu, Frederik «Hoej» Nielsen, George “GeorgeC” Connoly, Raphael «BunnyHoppor» Peltzer, Nicslay, Pavel και Sintolol Για την όγδοη θέση θα ριχτούν στην μάχη οι , James «Greensheep» Luo και ο Ρώσος  Shtan Udachi, οι οποίοι τερμάτισαν με το ίδιο σύνολο βαθμών. Ο GeorgeC θα λάβει μέρος καθώς κατέκτησε την δεύτερη θέση στο Summer.

Για την Αμερική, οι οχτώ φιναλίστ είναι οι Muzahidul “Muzzy” Islam, Frank “Fr0zen” Zhang, Chessdude123, Robert “Nostam” Madson, Neobility, Austin «SilentStorm» Li και noblord. Μπορείτε να δείτε την κατάταξη και πως έχει διαμορφωθεί σύμφωνα με την Blizzard στον ακόλουθο σύνδεσμο.

Comments

Scroll To Top