Ενα τουρνουά Overwatch με έπαθλο $50.000 ανακοινώθηκε για το Dreamhack της Σουηδίας

3 έτη πριν.

Μεγάλα tournaments για το overwatch συνεχίζουν να έρχονται.

Μεγάλα tournaments για το overwatch συνεχίζουν να έρχονται. Σήμερα το DreamHack ανακοίνωσε από μεριάς του ότι θα φιλοξενήσει ένα τέτοιο τουρνουά στο γιγάντιο LAN-fest DreamHack τον χειμώνα.

Το DreamHack είναι το μεγαλύτερο computer festival στον κόσμο, και τα event τους έχουν φιλοξενήσει μερικά από τα καλύτερα στιγμιότυπα των eSports. Το DH ήδη τρέχει tournaments για τα μεγαλύτερα παιχνίδια εκεί έξω, και ήρθε απλά ο χρόνος να ανακοινώσουν το 1ο overwatch tournament τους.

ow_overwatch_flag_header

Θα υπάρχουν 3 τρόποι για να προκριθείς σε αυτό το tournament: Ένα online προκριματικό για την κάθε περιοχή NA και EU καθώς και ένα προκριματικό BYOC που θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του DreamHack. Από τον κάθε online προκριματικό θα συνεχίσουν δύο ομάδες για να παίξουν στο LAN tournament, συνοδευόμενες από 4 ομάδες που έρχονται από το BYOC qualifier. Τα Ευρωπαϊκά προκριματικά θα πραγματοποιηθούν 9-10 Οκτωβρίου, και τα προκριματικά της Νότιας Αμερικής ακολουθούν στις 11-12 Οκτωβρίου. Όλα τα προκριματικά θα είναι double-elimination BO3 με τον γύρο πρόκρισης BO5.

Φτάνοντας στα προκριματικά BYOC, αναμένεται να αρχίσουν το πρωί 24 Νοεμβρίου, και θα είναι στο site του DreamHack τον χειμώνα στη τοποθεσία Jönköping, Σουηδία. (Το tournament ενδέχεται να αλλάξει σε single-elimination ανάλογα με το πόσες ομάδες θα συμμετάσχουν.)

Σύμφωνα με το GosuGamers, το tournament στο DreamHack Winter θα πραγματοποιηθεί στις 25-25 Νοεμβρίου, που οι 8 ομάδες που πέρασαν τα προκριματικά θα παλέψουν για το έπαθλο των $50.000. Το κύριο event θα μεταδοθεί live στα Αγγλικά στο twitch.tv/dreamhackoverwatch

Comments

Scroll To Top