Η Betway «στοιχηματίζει» εκατομμύρια στην Ninjas in Pyjamas

3 έτη πριν.

Χρυσή συμφωνία για την Nip με την Betway

Ο διάσημος οργανισμός των Esports, Ninjas in Pyjamas,  κατάφερε να συμπεριλάβει στο δυναμικό της, μια νέα χορηγία από την κορυφαία σελίδα στοιχημάτων, Betway. Με αυτή την εξαψήφια χορηγία, η σελίδα κατέλαβε μια θέση στη φανέλα των παικτών του οργανισμού, συνοδευόμενη με δικαιώματα χρήσης, με επιβολή της επωνυμίας της ιστοσελίδας στο σπίτι της ομάδας, καθώς και πλήρη πρόσβαση των παικτών.

Όπως αναφέρεται στο Esportsobserver, η Betway θα έχει σε αποκλειστικότητα τα μέλη της ομάδας των Ninjas in Pyjamas, Patrik ‘f0rest’ Lindberg, Christopher ‘GeT_RiGhT’ Alesund, Richard ‘Xizt’ Landström, Adam ‘friberg’ Friberg και Jacob ‘pyth’ Mourujärvi, με διάφορα βίντεο που θα είναι απευθείας από το σπίτι της ομάδας και θα περιέχουν διάφορες συνεντεύξεις και gear giveaway.

“ Είμαστε ενθουσιασμένοι με την ευκαιρία που μας δόθηκε όσον αφορά τη συνεργασία μας με την πρώτη εταιρία Esports στοιχημάτων και είμαστε σίγουροι πως η συνεργασία αυτή θα μας δώσει τη δυνατότητα να συνεχίσουμε το όραμά μας, καθώς και να βελτιώσουμε τις επιδόσεις μας, ώστε να στερήσουμε από τους fans μας αξέχαστες εμπειρίες που θα θυμούνται για μια ζωή.

 

Comments

Scroll To Top