Κλασσική 11v11 ποδόσφαιρο-μανία και στα eSports

3 έτη πριν.

Το FIFA πλέον ομαδικό παιχνίδι και όχι ατομικό.

Γοργά αλλά σταθερά βήματα κάνουν οι ποδοσφαιρικές ομάδες ανά χώρα ώστε να μπουν στον κόσμο των eSports. Τα πρώτα βήματα έγιναν από τη West Ham, όταν στις αρχές του 2016 έβαλε στο δυναμικό της τον  SeanDragonnAllan. Την ίδια κίνηση έκαναν και άλλες ομάδες αργότερα δημιουργώντας σιγά σιγά μια “μόδα”. Στις αρχές του Οκτώβρη η Paris SaintGermain κάνει τη πρώτη της κίνηση και ανακοινώνει πως θα οργανώσει eSport ομάδα.

la-liga-tease

Πλέον έξι Ισπανικoί οργανισμοί – αναφέρονται παρακάτω – αποφάσισαν να δημιουργήσουν ομάδες ενόψει του καινούργιου FIFA17 eSport League, διοργανωμένο από την VFO (Virtual Football Organization). Σύμφωνα με το esports observer, η κίνηση αυτή θα ξεκινήσει στις αρχές του 2017 και θα παρουσιάσει μια αντιγραφή του πραγματικού ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος. Δηλαδή, θα υπάρχουν όμιλοι, προβιβασμοί και υποβιβασμοί.

Εκτός αυτών, θα υιοθετηθεί και το 11v11 στυλ των αγώνων παρά το 1v1 που έχουμε συνηθίσει ως τώρα στα πρωταθλήματα της FIFA. Οι όμιλοι θα ανοίξουν και για μη επαγγελματικές ομάδες οι οποίες όμως θα εισαχθούν σε χαμηλότερο όμιλο από τις πρώτες έξι. Στον πρώτο όμιλο θα βρίσκονται οι, Sevilla Fútbol Club, Villarreal CF, Real Aviles C.F., Real Sociedad, Real Zaragoza, και Real Sporting de Gijón.

Comments

Scroll To Top