Οι Κάννες θα φιλοξενήσουν το διεθνές meeting των esports executives

3 έτη πριν.

Meeting πολυτελείας.

Ένα τριήμερο event με την ονομασία Esports Bar θα διεξαχθεί στις Κάννες, της Γαλλίας τον Φεβρουάριο και θα το οργανώσει ο οργανισμός Reed Midem, ο οποίος είναι μια επαγγελματική εταιρία διοργάνωσης event. Είναι μια ευκαιρία για τους επιχειρηματίες στο χώρο των Esports να αναζητήσουν συνεργασίες από εταιρίες, οι οποίες είτε ασχολούνται με το χώρο είτε όχι.

Σύμφωνα με το esportsobserver, περισσότεροι από 100 άτομα θα είναι οι προσκεκλημένοι στην εκδήλωση, εκπροσωπώντας όλες τις εταιρίες, τις ομάδες και επαγγελματίες της ενημέρωσης και θα συμμετάσχουν στα 16 meeting με esports εκπροσώπους όπως τις Activision, Blizzard, DreamHack και ESL.

fb_20150222-esports-afp

Η Reed Midem εξέδωσε ένα press release όπου αναφέρει πως πολλές εταιρείες και ενδεχόμενοι συνεργάτες θα αντιμετωπίσουν αρκετές δυσκολίες ώστε να κλείσουν μια καλή συμφωνία – συμβόλαιο για αυτούς. Με αυτή την εκδήλωση θα προσπαθήσει να φέρει κοντά τα ενδιαφερόμενα πρόσωπα ώστε να μην υπάρχουν εμπόδια.

Η RM θέλει να κερδίσει από αυτή την διοργάνωση που γίνεται πάνω στα Esports, καθώς είναι μια κοινότητα που συνεχώς αυξάνεται. Το κόστος για να συμμετέχει ένας executive είναι 3000 ευρώ.

Comments

Scroll To Top