Η FC Schalke 04 φιλοξενεί scouting event για pre-season roster.

3 έτη πριν.

Ήρθε η μεγάλη ευκαιρία!

Πέντε μέρες scouting θα πραγματοποιηθούν στο Gelsenkirchen’s VELTINS Arena για να βρεθούν τα επίδοξα ταλέντα, από 24-28 Οκτωβρίου. Οι 5 καλύτεροι παίκτες θα φορέσουν τις φανέλες της Schalke και θα ταξιδέψουν στη Βαρσοβία, της Πολωνίας, για να αγωνιστούν στο GEFORCE CUP σαν επίσημο pre-season roster.

Σύμφωνα με το eSports Observer, μετά την κακή εμφάνιση και αποκλεισμό του EU LCS στο τελευταίο season, φαίνεται ότι η Schalke ψάχνει απεγνωσμένα ένα τρόπο να μπει ξανά στο παιχνίδι.

schalke_lcs_800x600-1462788410

‘’Ολοκληρώνοντας τις μέρες του scouting,διατηρούμε γερές βάσεις για την ανάπτυξη νέων. Επομένως, χρησιμοποιούμε την εμπειρία και τους πόρους μας με τον ίδιο τρόπο που γίνεται και στα παραδοσιακά sports. Βλέποντας το πλήθος σημαντικών παραγόντων να εμπλέκονται με επιτυχία, με συνεργασία μακράς διάρκειας μια από τις μεγαλύτερες μας προτεραιότητες ήταν πάντα όχι μόνο να φέρνουμε επαγγελματίες παίκτες αλλά και ακατέργαστα διαμάντια στη σκηνή,’’ εξηγεί ο Tim Reichert, Διευθυντής της eSport Schalke 04.

Αν και είναι μια πολύ ασυνήθιστη προσέγγιση, η Schalke μπορεί και πολύ καλά να έρθει σε επαφή με ένα μεγάλο ταλέντο.
Η λήξη της προθεσμίας για εγγραφές στις ημέρες scout είναι 23:59 CEST, 18 Οκτωβρίου. Η Schalke υπόσχεται να καλύψει τα έξοδα για το ταξίδι και τη διαμονή στους καλεσμένους.

Comments

Scroll To Top