Νέα συνεργασία για προώθηση των esport οργανισμών

3 έτη πριν.

NewZoo στο προσκήνιο των esports.

Η NewZoo είναι μια εταιρία η οποία δραστηριοποιείται, αρκετά χρόνια, σε έρευνες και προγνωστικές έρευνες πάνω στα βιντεοπαιχνίδια. Μιλάμε για μια εταιρία που έχει ασχοληθεί αποκλειστικά με το marketing, τα οικονομικά, το feedback του κοινού σχετικά με το παραπάνω τομέα.

Πλέον τις υπηρεσίες της προσφέρει σε μεγάλες ομάδες τoυ League Of Legends και όχι μόνο. Αναφερόμαστε στις Immortals, Fnatic, G2, Na’ Vi και LGD Gaming. Για αυτούς είναι μόνο η αρχή και αφήνουν ανοιχτό το κάθε ενδεχόμενο για οποιαδήποτε ομάδα θέλει να συνεργαστεί με αυτή.

worlds-2015-finals-1920x1080

Χαρακτηριστικά, ο Noah Winston από την Immortals, αναφέρει πως είναι το μεγαλύτερο πρόγραμμα στα esports. Σύμφωνα με το eSports Observer, το πρόγραμμα θα φέρει περισσότερους επενδυτές και μη σχετιζόμενες, με το χώρο, εταιρίες, κάνοντας το τομέα πιο προσβάσιμο σε όλους.

Ο πρόεδρος της NewZoo επισημαίνει πως είναι σίγουροι ότι θα κάνουν μεγάλη διαφορά στο τρόπο λειτουργίας, επενδύσεων αλλά και στις διαφημιστικές αποφάσεις των ομάδων. Η κίνηση αυτή απλά θα προσθέσει ένα πιο ώριμο πρόσωπο στους οργανισμούς των esport ενώ παράλληλα θα βοηθήσει να εδραιωθούν πολύ πιο εύκολα σε περισσότερους τομείς.

Comments

Scroll To Top