Το ζευγάρι του μεγάλου τελικού στο Overwatch World Cup είναι Ρωσία vs. Νότια Κορέα και η αλήθεια είναι πως κανείς δεν νιώθει έκπληξη. Δύο ομάδες που εντυπωσίασαν στο group stage (πέρασαν αμφότερες με 3-0) θα τεθούν αντιμέτωπες για το στέμμα της πρωταθλήτριας.
Οι Ρώσοι έκαναν μαθήματα ομαδικής δουλειάς απέναντι στην Φινλανδία την οποία και νίκησαν εύκολα με 2-0 (Dorado, King’s Road). Εύκολη ήταν και η επικράτηση των Κορεατών απέναντι στη Σουηδία (2-0) με τις δύο ομάδες να συναντιούνται σε Route 66 και Εichenwalde.
Σήμερα λοιπόν θα μάθουμε ποιος είναι καλύτερος Genji, o Ahran ή ο ShaDowBurn. Πάντως πρόκειται για δύο ομάδες που βασίζονται πολύ στο carry τους και η σειρά μεταξύ τους αναμένεται να έχει τεράστιο ενδιαφέρον.
[author_sign user_login=”Phenomenal”]
Comments