Με Dethelor τα προκριματικά του ATLC2

3 έτη πριν.

Μάθαμε τους 32 παίκτες που θα διεκδικήσουν τρεις θέσεις!

Έγιναν πριν λίγες ώρες γνωστοί οι 32 παίκτες που θα λάβουν μέρος στο Amazon Coins Qualifier για μια θέση στο Amaz Team League Championships 2. Η λίστα περιλαμβάνει μερικούς πολύ γνωστούς παίκτες, κάποιους άγνωστους και ένα γνώριμο πρόσωπο.

Ο λόγος για τον Δημήτρη «Dethelor» Θεοδωρόπουλο που θα είναι ο μοναδικός Έλληνας εκπρόσωπος στα προκριματικά. Μιλώντας στο Cowboytv λίγο μετά την ανακοίνωση, ο Dethelor σχολίασε:

«Το format είναι σχετικά καλό και το lineup των παικτών δυνατό. Ελπίζω για το καλύτερο, παρόλο που ενημερωθήκαμε την τελευταία στιγμή λόγω Blizzcon. Πάμε για το repeat καθώς στο προηγούμενο Qualifier του Amaz είχα κερδίσει (Pinnacle 2). Στο Gamers Origin Cup 2 είχα τερματίσει δεύτερος. Γενικά το έχουμε με τον αριθμό δύο!»

amazonqualifier

Πάμε λίγο στα του format. Αρχικά οι παίκτες θα αντιμετωπίσουν παίκτες παρόμοιο win-loss record και οι 24 πρώτοι που θα φτάσουν τις τρεις νίκες θα περάσουν στην δεύτερη φάση. Η ίδια διαδικασία θα επαναληφθεί ως και το Top 8 όπου θα έχουμε single-elimination best-of-5 conquest format.

Οι τρεις παίκτες που θα επιβιώσουν θα συναντήσουν την Cloud9, την G2 Esports και το Gentleman’s Club. To ATLC 2 βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο kickstarter και θα πρέπει να μαζέψει τουλάχιστον 206 χιλιάδες δολάρια ως το τέλος του μήνα για να πάρει το τελικό «οκ».

Τα προκριματικά ξεκινούν απόψε και μπορείτε να τα παρακολουθήσετε από το κανάλι του Amaz.

[author_sign user_login=»Phenomenal»]

Comments

Scroll To Top