Με τον WildTurtle στο IEM Oakland η TSM

3 έτη πριν.

Με μια συμμετοχή έκπληξη αναμένεται να παραταχθεί στο IEM Oakland η Team SoloMID. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του The Score Esports ο Jason «WildTurtle» Tran θα αγωνιστεί στο event με τα χρώματα της TSM.  Το μέλλον του 21χρονου marksman από τον Καναδά είναι αβέβαιο και όλα δείχνουν πως θα τον δούμε σε νέα ομάδα στο επερχόμενο NA LCS Spring Split. Ανεξάρτητα από το τι θα γίνει με το ...

Με μια συμμετοχή έκπληξη αναμένεται να παραταχθεί στο IEM Oakland η Team SoloMID. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του The Score Esports ο Jason «WildTurtle» Tran θα αγωνιστεί στο event με τα χρώματα της TSM. 

581e305a281cd9ced3000001

Το μέλλον του 21χρονου marksman από τον Καναδά είναι αβέβαιο και όλα δείχνουν πως θα τον δούμε σε νέα ομάδα στο επερχόμενο NA LCS Spring Split.

Ανεξάρτητα από το τι θα γίνει με το IEM, ο Turtle θα ταξιδέψει στη Νότια Κορέα ώστε να κάνει προετοιμασία με την Team Dignitas. Θυμίζουμε η DIG ανήκει πλέον στην θρυλική ομάδα του NBA, Philadelphia 76ers!

To event στο Oakland διεξάγεται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (19-20/11) και συμμετέχουν: TSM, Flash Wolves, Longzhu Gaming, Unicorns of Love, Chiefs eSports Club και INTZ e-Sports.

[author_sign user_login=»Phenomenal»]

Comments

Scroll To Top