CLICK FOR FRESH NEWS

Μέρος δεύτερο και ελαφρώς μεγαλύτερο του review των καρτών από το νέο expansion του Hearthstone. Σήμερα μπαίνουν στο παιχνίδι κάρτες από πέντε classes: Rogue, Paladin, Hunter, Mage και Druid και φτάνουμε τις 31. 

*Με πηγή έμπνευσης την σειρά άρθρων που ξεκίνησε το ESPN, προσεγγίζουμε τις καλές, τις κακές και τις «σπασμένες» κάρτες που θα φέρει ο Δεκέμβριος.*

To πρώτο μέρος μπορείτε να το βρείτε εδώ

You can’t touch this (Όχι, αλήθεια. Έχει stealth)

meanstreets4_1x1

Counterfeit Coin: Έχετε παρατηρήσει μια κάρτα που σας δίνει όποτε παίζετε δεύτεροι; Ένα Coin; Ε βγήκε σε Rare. Χειρότερο από το Innervate αλλά οτι πρέπει για Miracle Rogue. 

Lotus Assassin: Όταν μπαίνει έχει Stealth. Όταν σκοτώσει ένα minion ξαναπαίρνει Stealth. Βελτιωμένη έκδοση του Stranglethorn Tiger που θα δούμε αρκετά στην Arena.

Shaku, the Collector: Ναι και αυτό έχει Stealth. Στα 3 mana, 2/3 και όποτε κάνει attack σας δίνει μια τυχαία κάρτα από το αντίπαλο class. Χμ, που να παίξει άραγε;

Συγκρατημένα αισιόδοξοι οι παίκτες Aggro Paladin

paladin1

Έξι κάρτες θα δούμε σήμερα και οι περισσότερες»φωνάζουν» πως θέλουν να ενισχύσουν τα aggro Paladin decks. 

Getaway Kodo: Κάνει τη μισή δουλειά του Duplicate στο 1/3 του κόστους. Δεν χωράει σε Aggro/Secret αλλά μια χαρά θα ταιριάξει σε πιο «βαριά» decks.

Meanstreet Marshal: Aπλά πράγματα εδώ. Το ρίχνεις πρώτο γύρο (αν θες) και αν φροντίσεις να πάρει έστω +1 attack όταν πεθάνει θα τραβήξεις και κάρτα. Αν κρίνουμε από τις δύο κάρτες που ακολουθούν θα παίξει!

Grimstreet Outfitter: Με το που μπει στο παιχνίδι δίνει σε όλα τα minions στο χέρι του παίκτη +1/+1. Δύσκολη επιλογή καθώς θα κληθείτε να χάσετε τέμπο για να βελτιώσετε τα πλάσματα στο χέρι σας. 

paladin2

Grimstreet Enforcer: Στο τέλος κάθε γύρου δίνει +1/+1 σε κάθε minion στο χέρι σας. Ο Emperor Thaurissan των aggro είναι εδώ και θα παίξει. Στην χειρότερη θα σας δώσει ένα μικρό boost πριν αναγκάσει τον αντίπαλο να ξοδέψει removal. 

Small-Time Recruits: Ακόμα μια epic. Στα 3 mana σας δίνει τρία 1-drops από το deck στο χέρι. Τίμια επιλογή για τα face Paladin decks που δεν έχουν αξιόπιστο draw engine. 

Wickerflame Burnbristle: H legendary του class σε αυτή τη συλλογή είναι μια πολύ βελτιωμένη έκδοση του Shielded Mini-Bot. Στα 3 mana 2/2, Taunt, Divine Shield και όποτε κάνει damage, healάρει τον ήρωα. Μαζέψτε dust ή ανοίξτε το!

Kun The Overrated King

meanstreets7_1x1

Kun the Forgotten King: Εδώ επιτρέψτε μου να ξεκινήσω ανάποδα. Αυτό λοιπόν είναι το περίφημο 7/7 που πέφτει στα 0 mana. Σημείωση: Στον 10ο γύρο! H μπορείτε να κάνετε 2nd turn wild Growth και δύο γύρους αργότερα Coin+Innervate+Innervate για να πέσει νωρίτερα (όχι οτι θα βγάζει νόημα).  Το λέω από τη μέρα που βγήκε και έγινε «χαμός»: είναι η πιο υπερτιμημένη κάρτα της συλλογής. Αναλαμβάνω την ευθύνη της παραπάνω πρότασης και αναμένω την διάψευση μου από τον κύριο Kun. 

Mark of the Lotus: Μισό Power Of The Wild. Tokenοντεκα και Aggro ετοιμαστείτε.

Lunar Visions: Παίξτε Nourish.

Pilfered Power: Mυστήρια κάρτα. Στα 3 mana παίρνεις τόσα mana crystals όσα τα minions σου. Aν όταν έρθει η ώρα να την παίξεις έχεις ήδη γεμάτο board, δεν θα είναι λίγο ανούσια η χρήση της; Δεν λέω πως είναι κακή, αλλά δεν είναι τόσο καλή όσο δείχνει σε πρώτη ανάγνωση. 

Hunter και λίγο από Mage

Manic Soulcaster: Επιτέλους κάτι από Mage! Epic στα 3 mana, 3/4 και σου δίνει (στο deck) μια έξτρα κόπια ενός creature. Μια χαρά κοντρολόκαρτα φαίνεται αλλά απίθανο να χωρέσει στο Freeze Mage. Θα περιμένω και τις υπόλοιπες. 

Trogg Beastrager: Αρκετά καλή επιλογή για Midrange Hunter αλλά μάλλον θα το δούμε περισσότερο στην Arena πριν γίνει το rotation. Υπάρχουν ήδη πολύ δυνατές κάρτες στα 2 mana. 

Shaky Zipgunner: Ισχύει ότι και για το Trogg. Καλός μεν, αλλά…

Piranha Launcher: Ένα όπλο που πετάει πιράνχας, ποιος δεν θα ήθελε κάτι τέτοιο; Το πρόβλημα είναι ότι κοστίζει 5 mana και πως δεν υπάρχει κατάλληλο deck να το φιλοξενήσει αυτή τη στιγμή. Δύσκολα θα έχει τύχη στο constructed. 

Shares
Scroll To Top