Νέα Ζηλανδία: Από το Rugby στα Esports

3 έτη πριν.

Μια ενδιαφέρουσα ιστορία εξελίσσεται στη Νέα Ζηλανδία. Έξι παίκτες της ομάδας Rugby, Warriors επιλέχθηκαν για να παίξουν σε ομάδες Call of Duty, στο Infinite Warfare Premiership που θα πραγματοποιηθεί στο Auckland. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Esportsobserver, το Premiership είναι το πρώτο τουρνουά με τηλεοπτική κάλυψη. Ξεκίνησε χτες στη Νέα Ζηλανδία και θα συνεχιστεί για περίπου έξι εβδομάδες. Ο μεγάλος τελικός θα γίνει στο SKYCITY Theatre στις 21 Δεκεμβρίου. «Η ομάδα θέλει να φτιάξει μια γέφυρα ανάμεσα στα αθλήματα και τα esports. Aυτό θα επιτρέψει στους Vodafone Warriors να γίνουν γνωστοί σε κοινό που δεν παρακολουθεί τα παραδοσιακά ...

Μια ενδιαφέρουσα ιστορία εξελίσσεται στη Νέα Ζηλανδία. Έξι παίκτες της ομάδας Rugby, Warriors επιλέχθηκαν για να παίξουν σε ομάδες Call of Duty, στο Infinite Warfare Premiership που θα πραγματοποιηθεί στο Auckland.

warriorsgaming-1200

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Esportsobserver, το Premiership είναι το πρώτο τουρνουά με τηλεοπτική κάλυψη. Ξεκίνησε χτες στη Νέα Ζηλανδία και θα συνεχιστεί για περίπου έξι εβδομάδες. Ο μεγάλος τελικός θα γίνει στο SKYCITY Theatre στις 21 Δεκεμβρίου.

«Η ομάδα θέλει να φτιάξει μια γέφυρα ανάμεσα στα αθλήματα και τα esports. Aυτό θα επιτρέψει στους Vodafone Warriors να γίνουν γνωστοί σε κοινό που δεν παρακολουθεί τα παραδοσιακά media», αναφέρει σχετική δήλωση του συλλόγου.

[author_sign user_login=»Phenomenal»]

Comments

Scroll To Top