Συμφωνία πολλών εκατομμυρίων μεταξύ Riot Games και MLB Advanced Media

3 έτη πριν.

Η Developer εταιρεία του League Of Legends, Riot Games, αποφάσισε να πουλήσει τα δικαιώματα streaming έναντι ποσού πολύ μεγαλύτερου από αυτό που είχε υπολογιστεί. Πιο συγκεκριμένα η MLB Advanced Media αγόρασε τα εν λόγω δικαιώματα που θα της αποφέρουν πάνω από 200$ εκατομμύρια μέσα στα επόμενα δύο χρόνια. Στόχος της εταιρείας είναι να δημιουργήσει μια νέα πλατφόρμα για τα διάφορα τουρνουά LOL που γίνονται.  Όπως αναφέρει το Dotesports, το παιχνίδι μεταδίδεται κυρίως από το Youtube και το Twitch αλλά δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο το αν η MLB έχει αποκλειστικά δικαιώματα στα τουρνουά και στο παιχνίδι της Riot. Μια τέτοια συμφωνία πάντως, αν και δεν γνωρίζουμε ακόμα λεπτομέρειες, θα είναι ένα τεράστιο βήμα για τον κόσμο των eSports.

Η Developer εταιρεία του League Of Legends, Riot Games, αποφάσισε να πουλήσει τα δικαιώματα streaming έναντι ποσού πολύ μεγαλύτερου από αυτό που είχε υπολογιστεί.

lol-20161116-mlb

Πιο συγκεκριμένα η MLB Advanced Media αγόρασε τα εν λόγω δικαιώματα που θα της αποφέρουν πάνω από 200$ εκατομμύρια μέσα στα επόμενα δύο χρόνια. Στόχος της εταιρείας είναι να δημιουργήσει μια νέα πλατφόρμα για τα διάφορα τουρνουά LOL που γίνονται. 

Όπως αναφέρει το Dotesports, το παιχνίδι μεταδίδεται κυρίως από το Youtube και το Twitch αλλά δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο το αν η MLB έχει αποκλειστικά δικαιώματα στα τουρνουά και στο παιχνίδι της Riot. Μια τέτοια συμφωνία πάντως, αν και δεν γνωρίζουμε ακόμα λεπτομέρειες, θα είναι ένα τεράστιο βήμα για τον κόσμο των eSports.

Comments

Scroll To Top