Ξεκίνησε το 2ο Ελληνικό Ομαδικό Πρωτάθλημα Pokémon

3 έτη πριν.

Η διοργάνωση-αποκορύφωμα της Ελληνικής σκηνής Pokémon ξεκίνησε! Ποιοι θα αναδειχθούν νικητές;

Ξεκίνησε η τελική φάση του 2ου Ελληνικού Ομαδικού Πρωταθλήματος Pokémon, το οποίο διοργανώνει η Εθνική Ομάδα Pokémon. Κατά την διάρκεια των επόμενων εβδομάδων, οι 6 ομάδες που εξασφάλισαν δικαίωμα συμμετοχής στη διοργάνωση θα αναμετρηθούν μεταξύ τους, διεκδικώντας τον τίτλο της καλύτερης στην Ελλάδα.

pokemonbg

Οι κανόνες:

Συμμετέχουν 6 ομάδες, οι 2 καλύτερες του περσινού πρωταθλήματος και άλλες 4 που πέρασαν από προκριματικά. Η καθεμία τους θα παίξει ενάντια σε κάθε άλλη μια φορά. Η κάθε αναμέτρηση αποτελείται από 4 παίκτες ανά ομάδα, 2 παίκτες ORAS OverUsed (singles) και 2 παίκτες VGC 2016 (doubles), με τον κάθε παίκτη να παίζει Best of 3 series ενάντια σε έναν αντίπαλο παίκτη του ίδιου tier. Το σύνολο των 4 αγώνων καθορίζει το τελικό αποτέλεσμα. Οι νικητές παίρνουν 2 βαθμούς, ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας η κάθε πλευρά παίρνει 1 βαθμό.

Η κάθε ομάδα δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιήσει παραπάνω από 8 διαφορετικούς παίκτες κατά τη διάρκεια του τουρνουά. Για όσες συμμετείχαν στα προκριματικά, αυτό περιλαμβάνει και τους παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν εκεί. Επίσης, υπάρχουν περιορισμοί στην χρήση των ξένων παικτών. Η κάθε ομάδα δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιήσει παραπάνω από 4 διαφορετικούς ξένους παίκτες κατά τη διάρκεια του τουρνουά, ενώ επίσης δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιήσει παραπάνω από 2 ξένους παίκτες στην ίδια αναμέτρηση.

Οι ομάδες:

Void Gaming: 

Ρόστερ: Konstantellos, christos21, Chris, RikuGr

Περσινή κατάταξη: 

Kahuna Matata:

Ρόστερ: Sakis, Ace-11, Doubtful, Giorgosnev

Περσινή κατάταξη: 2η (μετονομασία από Alliance Acers)

Μυθικοί Ήρωες:

Ρόστερ: EniacV, Laz, Tasos, Azure

Περσινή κατάταξη:

Thessaloniki Trubbish:

Ρόστερ: Lasen, LePros, Asuk4, TadaRinri.

Περσινή κατάταξη:

Sword of Justice:

Ρόστερ: Headshotos,  Adele. GregMak, Desire

Περσινή κατάταξη: Καινούργια ομάδα

Paragon E-Sports:

Ρόστερ: Glfgno7, Roudolf13, LOSING IS SUCCESS, Fudgeness, Crown1

Περσινή κατάταξη: Καινούργια ομάδα

Comments

Scroll To Top