Οι ομάδες του PEA συνεχίζουν την διαμάχη με το ELEAGUE

2 έτη πριν.

Αυτή τη φορά για τις πληρωμές.

Οι κόντρες δεν σταματούν ανάμεσα στις ομάδες του PEA και το ELEAGUE. Αυτή τη φορά η πέτρα του σκανδάλου είναι οι πληρωμές των ομάδων, που όπως αναφέρει το Dexerto, έχουν καθυστερήσει πάρα πολύ.

Πιο συγκεκριμένα, οι έξι ομάδες του PEA, Cloud9, Team Liquid, Counter Logic Gaming, NRG, compLexity και Team Solomid ανέφεραν πως δεν έχουν πληρωθεί ακόμα για την πρώτη σεζόν του ELEAGUE, με τα χρωστούμενα για την κάθε ομάδα να φτάσουν το ποσό των 30,000$.

pea-teams-unpaid-eleague-contract-dispute

Η διαφωνία για την ακρίβεια στηρίζεται σε ένα συγκεκριμένο κομμάτι του συμβολαίου των ομάδων που αναφέρει ότι » για κάθε τουρνουά, ο προϋπολογισμός για το χρηματικό έπαθλο και την αμοιβή για την εμφάνιση θα πρέπει να είναι τουλάχιστον $1,200,000. Η συνολική πιθανή πληρωμή (χρηματικό έπαθλο συν αμοιβές εμφάνιση ) για μια ομάδα που κερδίζει το bracket της κάθε εβδομάδα και κερδίζει το τουρνουά θα είναι τουλάχιστον $380,000. Οι ελάχιστες αμοιβές εμφάνισης για μια ομάδα θα είναι $30,000.»

Έτσι, οι ομάδες πιστεύουν πως το ποσό για την συμμετοχή είναι ξεχωριστό από το συνολικό έπαθλο, κάτι που το ΕLEAGUE δεν υποστηρίζει. Το ELEAGUE είπε σύμφωνα με πληροφορίες ότι τα τιμολόγια των ομάδων ήταν πολύ υψηλά και ως εκ τούτου δεν τους είχε πληρώσει, με τις ομάδες αρχικά να αρνούνται να στείλουν τα τιμολόγια με χαμηλότερο ποσό, επιμένοντας μάλιστα πως τους οφείλονται περισσότερα. 

Το επόμενο μεγάλο τουρνουά ELEAGUE θα λάβει χώρα στην Ατλάντα, με συνολικό χρηματικό έπαθλο $1,000,000. Ας ελπίσουμε πως τα προβλήματα θα χουν επιλυθεί μέχρι τότε. 

[author_sign user_login=»angelgraph»]

Comments

Scroll To Top