Η Blizzard διορθώνει το πρόβλημα στον χάρτη Ecopoint: Antarctica

2 έτη πριν.

Δεν θα μπορείτε πλέον να βγαίνετε εκτός συνόρων.

Οι παίκτες που έχουν επενδύσει πολύ χρόνο στο 3v3 mode του Overwatch έχουν αρχίσει να εξαγριώνονται με τα προβλήματα που παρουσιάζονται στον χάρτη Ecopoint: Antarctica.

Οι παίκτες που προτιμούν την Mei μπορούν να χτίσουν έναν τοίχο σε οποιοδήποτε σημείο έξω από το spawn room, για να κάνουν boost τους εαυτούς του, ή και ολόκληρη την ομάδα και να βρεθούν έξω από τα όρια του χάρτη. Τα προβλήματα λοιπόν ξεκινούν εδώ.

Όπως αναφέρει το Dotesports, αφού οι παίκτες βρεθούν έξω από τα όρια του χάρτη, μπορούν να συνεχίσουν να χτυπούν την αντίπαλη ομάδα, αλλά οι αντίπαλοι δεν μπορούν να τους δουν. Μην φοβάστε όμως, η Blizzard υποσχέθηκε ότι θα επιλύσει το πρόβλημα άμεσα, καθώς ο game director Jeff Kaplan τόνισε πως ήταν πολύ δύσκολο να βρεθεί το bug, αλλά επιτέλους τα κατάφεραν. 

Όπως τόνισε πάντως ο Kaplan, οι παίκτες δεν θα πρέπει να εκμεταλλεύονται το πρόβλημα αυτό, καθώς θεωρείται τρόπος cheat. Ενθάρρυνε μάλιστα τους παίκτες που το παρατηρούν, να το αναφέρουν στο forum. Το ίδιο πρόβλημα υπάρχει με το συγκεκριμένο skill στον χάρτη Oasis, αλλά καθώς φαίνεται η εταιρεία τα χει όλα υπό έλεγχο. 

[author_sign user_login=»angelgraph»]

Comments

Scroll To Top