Ο Luis «Deilor» Sevilla λανσάρει το Shortcut Keyboard

2 έτη πριν.

Ο πρώην προπονητής της Fnatic θέλει να λύσει το πρόβλημα των τραυματισμών στα eSports.

Ο πρώην προπονητής της Fnatic, Luis «Deilor» Sevilla, αποκάλυψε την τελευταία του δημιουργία, ένα εργονομικό πληκτρολόγιο, ειδικά σχεδιασμένο για Gamers.

To Shortcut Keyboard όπως ονομάζεται, αποφεύγει τα παραδοσιακά σχέδια πληκτρολογίων, με 14 re-bindable πλήκτρα και ελέγχο αντίχειρα σε δύο ξεχωριστά εργονομικά pads. Όπως αναφέρει το Dotesports, το πληκτρολόγιο έχει δημιουργηθεί για την αποφυγή τραυματισμών στα eSports. Ας δούμε όμως τι είπε ο Deilor στην δήλωσή του. 

«Κάθε μέρα, για πολλές ώρες χρησιμοποιούμε μια συσκευή που σχεδιάστηκε πριν από 30 χρόνια, για τα καθήκοντα και τις συνήθειες της εποχής. Και αυτή η συσκευή βασίζεται στη γραφομηχανή, που δημιουργήθηκε πριν από 200 χρόνια. Αυτό σημαίνει ότι το πληκτρολόγιο που χρησιμοποιούμε καθημερινά έχει σχεδιαστεί με τους περιορισμούς μιας τεχνολογίας 200 ετών. «

Μην ετοιμάζεται όμως ακόμα αγορά, καθώς το πληκτρολόγιο βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο και θα κυκλοφορήσει σε αρκετό καιρό από τώρα. Μπορεί όμως να είστε από τους λίγους τυχερούς που θα δοκιμάσουν την Beta έκδοση, απλά στέλνοντας μια αίτηση εδώ.  

[author_sign user_login=»angelgraph»]

Comments

Scroll To Top