To πρώτο LCS Split πλησιάζει, η Team Solomid ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τους κολοσσούς του League Of Legends χωρίς τον άσσο της, Yiliang “Doublelift” Peng.
Όπως είδαμε λοιπόν στο The Score Esports, o Aphromoo μίλησε για τις πιθανότητες να επιστρέψει στο παιχνίδι ο Doublelift, κάτι που δεν βλέπει και πολύ πιθανό. Η δήλωσή του στηρίχθηκε στο γεγονός ότι ο Doublelift έχει αρκετό βάρος στις πλάτες του, για αυτό και ίσως θα προτιμήσει μια πιο χαλαρή καριέρα ως streamer. Για την ακρίβεια φάνηκε να είναι σίγουρος ότι δεν θα επιστρέψει!
Και είναι αλήθεια, ένας άνθρωπος που κουβαλάει εδώ και καιρό τόσο μεγάλο όνομα στην επαγγελματική σκηνή, θέλει να ηρεμήσει και λίγο. Το θέμα είναι αν θα ηρεμήσει μόνιμα και δεν θα τον ξαναδούμε σε κάποια ομάδα. Να σημειωθεί εδώ πως και ο Aphromoo κάνει διάλειμμα από το παιχνίδι και την TSM για τουλάχιστον όλο το NA LCS του 2017.
[author_sign user_login=”angelgraph”]
Comments