Τουρνουά Tavern Hero στα BNB Καλαμαριάς

2 έτη πριν.

Ένα μοναδικό σποτ περιμένει τον νικητή του.

Αυτό το Σαββατοκύριακο, 14-15 Ιανουαρίου, θα διεξαχθεί το Tavern Hero τουρνουά στα BNB Καλαμαριάς που θα παρέχει σε έναν τυχερό, slot για το Tavern Hero της Blizzard.

Τα check ins του τουρνουά θα ξεκινήσουν στις 10:00 πμ και θα ολοκληρωθούν στις 10:30 πμ. Φυσικά και θα υπάρχει χρηματικό έπαθλο που θα ανέρχεται στα 150€. Ας δούμε όμως αναλυτικά τις πληροφορίες και τους κανόνες του τουρνουά παρακάτω.

ΤΟURNAMENT FORMAT

Conquest – Best of 5
4 Deck Lists of which 1 Veto/Ban
Πρώτη φάση Σάββατο 14.01.17: Group Stage
Δεύτερη Φάση Κυριακή 15.01.17: Single Elimination
 
Rules
– Το format που θα χρησιμοποιηθεί θα είναι το Conquest Bo5, κατά το οποίο ο παίκτης για να κερδίσει πρέπει να επικρατήσει του αντιπάλου του με κάθε ένα από τα deck του ! Αναλυτικότερα, όποιος κερδίσει κάποιο game από το Bo5 αλλάζει υποχρεωτικά deck ενώ ο ηττημένος έχει την δυνατότητα να επιλέξει αν θα αλλάξει ή θα διατηρήσει το deck με το οποίο έχασε έως ότου ένας από τους δύο συμπληρώσει 3 νίκες.

– Η πρώτη φάση του τουρνουά θα διεξαχθεί το Σάββατο 14.01.17 σε Group Stages ενώ την Κυριακή 15.01.17 αλλάζει το format για τους προκρινόμενους παίκτες σε Single Elimination.

– Οι παίκτες επιλέγουν 4 classes/decks σε Standard Format εκ των οποίων το 1 θα γίνει ban από τον αντίπαλο κατά τη διάρκεια του κάθε αγώνα.

– Όλοι οι συμμετέχοντες είναι υποχρεωμένοι να στείλουν με email screenshots των deck τους στο email: bnbtavernhero@gmail.com  Στο subject του email θα αναγράφεται το BattleNet ID του κάθε παίκτη. Η αποστολή των screenshot θα πρέπει να γίνει μέχρι την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017 22:00

– Aπαγορεύεται οποιαδήποτε αλλαγή στα decks κατά τη διάρκεια του τουρνουά και μετά την αποστολή του email με τα screenshots.

– Απαγορεύονται τα Wild Decks.

– Ο κάθε παίκτης επιτρέπεται να δηλώσει ένα deck από κάθε class πχ δε μπορεί να έχει δύο decks Warlock.

– Κάθε παίκτης πρέπει να έχει στο “My Collection” μόνο τα 4 δηλωμένα deck του από τη στιγμή που θα ξεκινήσει το τουρνουά και κάθε αλλαγή απαγορεύεται.

– Σχετικά με τα pick & bans θα χρησιμοποιηθεί το παρακάτω site: https://sectorone.eu/deckselect/ 

– Οι συμμετέχοντες οφείλουν να έχουν κόσμια συμπεριφορά απέναντι στους αντιπάλους τους καθώς και προς τη διοργάνωση του event. Σε αντίθετη περίπτωση θα αποφασιστεί από τους διοργανωτές η απομάκρυνση του ατόμου από το τουρνουά ή κάποια άλλη ποινή ανάλογα με τη συμπεριφορά του πρώτου.

 
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του BNB.
Για εγγραφές πατήστε εδώ

[author_sign user_login=»angelgraph»]

Comments

Scroll To Top