Το ριψοκίνδυνο αλλά εντυπωσιακό knife play του «k0nfig» στο ELEAGUE

2 έτη πριν.

Ελπίζουμε ότι δεν θα ξαναρισκάρει έτσι στο μέλλον!

Μετά από σχεδόν 40 παιχνίδια στο ELEAGUE είναι πολύ λογικό να έχουμε δει εντυπωσιακά plays. Ένα συγκεκριμένο όμως θα μείνει σίγουρα χαραγμένο στην μνήμη μας.

Όπως αναφέρει το Dotesports, ο Kristian «k0nfig» Wienecke της North, δεν θα μείνει στην ιστορία του φετινού ELEAGUE μόνο για το knife play που έκανε, αλλά σίγουρα θα το θυμούνται οι παίκτες του, καθώς ήταν αρκετά ριψοκίνδυνο και τρομερά αγχωτικό! Πάμε να δούμε όμως αναλυτικά τι έγινε!

Βρισκόμαστε λοιπόν στο πρώτο round του Overtime στο elimination match της North, o k0nfig, ενώ θα μπορούσε να λήξει τον γύρο με μια απλή σφαίρα, θέλησε να πάει αθόρυβα πίσω από τον αντίπαλό του και να λήξει το round με το knife του, play που αργότερα, όπως παραδέχτηκαν οι συμπαίκτες του, άγχωσε πολύ την ομάδα και φυσικά όλο το κοινό που παρακολουθούσε.

Ευτυχώς βέβαια και για καλή του τύχη, ο αντίπαλός του δεν τον άκουσε, οπότε και ο παίκτης κατάφερε να δώσει τον γύρο στην ομάδα του, αφήνοντας εντυπωσιασμένους όσους παρακολουθούσαν. Το Twitch clip έχει πλέον πάνω από 69,000 views και περίπου 13,000, με τα νούμερα να αυξάνονται συνεχώς.

Καθώς πλησιάζουμε προς το τέλος της διοργάνωσης πάντως, δεν ξέρουμε αν θα δούμε άλλα τέτοια ριψοκίνδυνα Plays, αλλά σίγουρα το συγκεκριμένο θα συζητιέται για αρκετό καιρό ακόμα!

[author_sign user_login=»angelgraph»]

Comments

Scroll To Top