Αλλαγές έρχονται στα Masteries του League Of Legends

2 έτη πριν.

Λεπτομέρειες όμως δεν έχουμε ακόμα!

Μεγάλες αλλαγές πρόκειται να κάνει η Riot Games σε όλο το σύστημα των Masteries του League Of Legends.

Οι πιο πρόσφατες και αρκετά σημαντικές αλλαγές παρατηρήθηκαν στο patch 6.22 τον Νοέμβρη, όπου και προστέθηκε το Courage of the Colossus, που άλλαξε ολοκληρωτικά το meta. Το CoC λοιπόν έδωσε μεγάλο πλεονέκτημα στους tank χαρακτήρες, καθώς τους δινόταν η ευκαιρία να αγοράσουν περισσότερα damage items, αφού δεν χρειαζόταν να χτίσουν πλέον την άμυνά τους.

Φυσικά και αυτό έχει δυσαρεστήσει τους παίκτες, για αυτό και το Courage of the Colossus δέχθηκε nerf την Τρίτη, χωρίς αυτό να σημαίνει εν τέλει ότι αυτές θα ναι και η τελευταίες αλλαγές που θα γίνουν. Έτσι, στο post του Nexus είδαμε ότι το τωρινό σύστημα των τριών δέντρων θα αυξηθεί στα πέντε, για μεγαλύτερη ποικιλία συνδυασμών στα masteries.

masteries

Αλλά αυτό δεν είναι το πιο σημαντικό. Το επίκεντρο της αλλαγής θα αφορά την εύρεση περισσοτέρων effects πέρα από το damage, που θα κάνουν τα trees πιο χρήσιμα και ενδιαφέροντα. Αυτό σημαίνει πως ορισμένα υπάρχοντα masteries θα αλλάξουν, αφού τα περισσότερα από αυτά αφορούν το damage! Έτσι ίσως δούμε περισσότερο utility-focused masteries, που θα λειτουργούν με vision.

Η απομάκρυνση από το damage και το health, όσον αφορά τα masteries, θα κάνει σίγουρα το παιχνίδι πιο περίπλοκο! Είναι αυτό που χρειάζεται το παιχνίδι όμως; 

[author_sign user_login=»angelgraph»]

Comments

Scroll To Top