Παίκτης CS:GO δέχεται ban χιλίων χρόνων από τον ESEA

2 έτη πριν.

Δυστυχώς μέχρι και οι γάτες έχουν μόνο 7 ζωές..

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Kotaku, ένας παίκτης CS:GO δέχτηκε ban από τον ESEA, με ποινή απομάκρυνσης από το παιχνίδι για 1000 χρόνια. 

Η αναφορά καταδικάζει παίκτη για κακόβουλη συμπεριφορά εκτός παιχνιδιού, γεγονός πρωτότυπο για τα δεδομένα. Μάλιστα ο Reece “bloominator” Bloom (ο ένοχός μας) είναι και ο πιο γνωστός παίκτης στην σύγχρονη ιστορία του παιχνιδιού που έχει δεχθεί αποκλεισμό για ανάρμοστη συμπεριφορά εκτός gaming σκηνής.

cs_go_ak_47_by_nexsusair143-d87j91a

Ας μιλήσουμε όμως για τον λόγο. Καθώς φαίνεται ο άτακτος Bloom παρενόχλησε λεκτικώς, με σεξουαλικά υπονοούμενα ένα κορίτσι 15 χρονών, παραδεχόμενος μάλιστα, μεταξύ άλλων, ότι δεν τον ενοχλεί η πράξη του αυτή. Αργότερα βέβαια και αφού διαγράφηκε ο λογαριασμός του, ζήτησε συγγνώμη για την συμπεριφορά του αυτή. Οι συνομιλίες είναι ακόμα διαθέσιμες στο διαδίκτυο, αλλά για ευνόητους λόγους δεν θα τις δημοσιεύσουμε εδώ. 

Ωστόσο είμαστε ήσυχοι που ο συγκεκριμένος παίκτης, αν και ένας από τους αρκετούς, απομακρύνθηκε από τους αρμόδιους και φυσικά ευχόμαστε ότι δεν θα έχουμε ποτέ ξανά τέτοιου είδους νέα.

[author_sign user_login=»angelgraph»]

Comments

Scroll To Top