Προβληματική η πρώτη μέρα του Hearthstone Championship Tour

2 έτη πριν.

Μυστήρια disconnects και άφθονη γκρίνια!

To Hearthstone Championship Tour άνοιξε για άλλο ένα Σαββατοκύριακο σε διάφορους παίκτες ανά τον κόσμο, αλλά δυστυχώς με αρκετά προβλήματα!

Τα εν λόγω τουρνουά γίνονται σε διάφορα ίντερνετ καφέ και εγκαταστάσεις, οι οποίες πολλές φορές δεν είναι κατάλληλες για τέτοιες διοργανώσεις. Όπως αναφέρει το Dotesports, μυστήρια disconnects σε παιχνίδια και το «κλέψιμο» ήταν οι κύριοι λόγοι παραπόνων για τους παίκτες, γνωστούς και μη. Πάμε να δούμε μερικές από τις δημοσιεύσεις στο Twitter. 

 

 

 

Φυσικά η σημερινή καθυστέρηση οφειλόταν σε Tavern Heroes τουρνουά, τα οποία ποτέ δεν ολοκληρώθηκαν, καθώς οι εγκαταστάσεις έκλειναν, οδηγώντας τους παίκτες στο να χάσουν αρκετά παιχνίδια χωρίς καν να έχουμε παίξει. Παράλληλα και ενώ η Blizzard έχει ανακοινώσει τα Global Games, ένας συγκεκριμένος Γερμανός παίκτης έχει ξεσηκώσει την κοινότητα, καθώς στο παρελθόν έχει δείξει παραβατική συμπεριφορά ουκ ολίγες φορές!

Ελπίζουμε πως η εταιρεία θα λύσει πολύ γρήγορα τα προβλήματα αν δεν θέλει να αντιμετωπίσει όχι εθνική, αλλά εθνικές εξεγέρσεις στα Global Games!

 

[author_sign user_login=»angelgraph»]

Comments

Scroll To Top