Η Kolin στο Street Fighter V

2 έτη πριν.

Νέος ήρωας στην Season 2 του παιχνιδιού!

Μετά από πολλή αναμονή, η Capcom επιβεβαίωσε την επόμενη προσθήκη στο Street Fighter 5. Όπως μάθαμε από το pvplive, η επισημοποίηση της είδησης ήρθε πριν το αναμενόμενο, ξαφνιάζοντας μέρος της σκηνής, με το μεγαλύτερο μέρος αυτής να μην περιμένει ανακοινώσεις πριν την ερχόμενη εβδομάδα.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η Kolin είναι ο επόμενος ήρωας που προστίθεται στο γνωστό παιχνίδι, επιβεβαιώνοντας την επιθυμία της εταιρείας να συνεχίσει να εισάγει παίχτες που δεν είχαν ποτέ την ευκαιρία οι fan του Street Fighter να χειριστούν στις προηγούμενες εκδόσεις του game.

Η επίσημη ανακοίνωση της Capcom αναφέρει χαρακτηριστικά: “H Kolin είναι master της πολεμικής τέχνης Systema, που της επιτρέπει να επωφελείται του momentum των αντιπάλων της, καθιστώντας την πολύ δυνατή εναντίον τους, με τα κοφτερά της χτυπήματα. Ο Gill της έχει μεταδώσει την γνώση του στην δύναμη του πάγου, επιτρέποντας της να τον χρησιμοποιεί ως μέρος των δυνατοτήτων της.»

Η προσθήκη αυτή αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον από την πλειονότητα του Street Fighter community, με τους παίκτες να έχουν σύντομα την δυνατότητα να δοκιμάσουν οι ίδιοι τον νέο αυτόν ήρωα.

[author_sign user_login=»Rusty»]

Comments

Scroll To Top