Τέλος ο Subroza από την CLG

2 έτη πριν.

Δεν λέει να στεριώσει ρόστερ η Αμερικάνικη ομάδα!

Για ακόμη μία φορά η ομάδα της CLG περνάει από αλλαγές όσον αφορά τα μέλη που απαρτίζουν την CS:GO ομάδα της. Όπως μάθαμε από το dotesports, ο rifler Subroza αποφάσισε να σταματήσει να αγωνίζεται με την ομάδα, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους.

Με τον Subroza να παραμένει μόνο 6 μήνες με την ομάδα, η ανακοίνωση αυτή έρχεται λίγο καιρό μετά την επιστροφή του FNS στην CLG, και πάνω που τα πράγματα είχαν αρχίσει να γίνονται ενθαρρυντικά για τους οπαδούς της ομάδας. Όλα αυτά μετά από μια πολύ δύσκολη χρονιά για τον σύλλογο, που ναι μεν ξεκίνησε δυνατά το περασμένο έτος, πλην όμως δεν σταμάτησε να γεύεται πίκρες στην πορεία του.

Η φυγή του Subroza έρχεται να προστεθεί στις πολλές ακόμα που έγιναν τον τελευταίο καιρό. Πρώτα υ μεταγραφή του awper JDM από την CLG για την Team Liquid και ύστερα η αποχώρηση του Tarik, σίγουρα κόστισαν πάρα πολύ στην ομάδα. Το κενό που αφήνει ο Subroza θα καλυφθεί προσωρινά από το πρώην μέλος και νυν βετεράνο Hazed.

Σε κάθε περίπτωση, ας ευχηθούμε καλή επιτυχία στην ιστορική ομάδα των CLG με την ελπίδα να καταλήξουν κάποια στιγμή σε ένα μόνιμο ρόστερ.

[author_sign user_login=»Rusty»]

Comments

Scroll To Top