Πόσα λεπτά πέρασε ο κόσμος στο stream το 2016;

2 έτη πριν.

Εσείς πόσα λέτε;

«Κάθε πέρσι και καλύτερα» λέει ο σοφός λαός, αλλά δεν ισχύει στην περίπτωση του Twitch.

Σύμφωνα με το Dotesports, ο κόσμος παρακολούθησε κανάλια στο Twitch για συνολικά 292 δισεκατομμύρια λεπτά, 50 δις παραπάνω από το 2015. Να σημειωθεί εδώ ότι και φέτος το πιο πολυχρησιμοποιημένο emoticon στην πλατφόρμα ήταν το «Kappa», γεγονός που δεν μας κάνει καθόλου εντύπωση.

Παράλληλα στην κορυφή των gaming τίτλων παραμένει το CS:GO, ενώ το Overwatch συνεχίζει να είναι το ένα καινούργιο παιχνίδι, που ανέπτυξε πολύ γρήγορα δημοτικότητα ανάμεσα στους viewers. To Pokemon Go είναι επίσης το πρώτο mobile παιχνίδι που κατάφερε να θεμελιώσει πολύ καλά την παρουσία του στα κανάλια του Twitch. 

e2654a47-48a5-4fed-a88f-fcf2ef8c87f9

Σημαντικό είναι να αναφέρουμε και την φιλανθρωπία που αναπτύχθηκε στην πλατφόρμα, καθώς από τους χρήστες συλλέχθηκαν $25.3 εκατομμύρια, 17 εκατομμύρια δολάρια παραπάνω από το 2015. Τα bits στους διάφορους streamers έκαναν επίσης πολύ καλή πορεία, καθώς οι γενναιοδωρία των χρηστών άγγιξε το ποσό των 7,2 εκατομμυρίων δολαρίων.

Να μην ξεχνάμε ότι αυτά τα νούμερα το 2017 θα έχουν πιθανότατα ανοδική πορεία, καθώς το Twitch έχει ακόμα πολλά πραγματάκια να προσφέρει στο κοινό του, που αν είναι προσεγμένα, θα το απογειώσουν στα ύψη!

[author_sign user_login=»angelgraph»]

Comments

Scroll To Top