Επιπλεόν XP ομαδικότητας στο League of Legends

2 έτη πριν.

Νέες ιδέες από την Riot!

Είναι ευρέως γνωστό ότι η Riot ασχολείται εντατικά με τις επερχόμενες αλλαγές του xp στο παιχνίδι. Αυτή την φορά, σύμφωνα με το gamurs, η εταιρεία καταπιάνεται με ακόμη μία πτυχή αυτού του θέματος.

Πιο συγκεκριμένα, όπως δήλωσε ο Riot Colin, ορατό είναι το ενδεχόμενο να εφαρμοστούν στους live servers, αλλαγές που δοκιμάζονται αυτή την στιγμή στον PBE. Οι αλλαγές αυτές περιλαμβάνουν επιπλέον εμπειρία σε ήρωες που είτε σκοτώνουν οι ίδιοι, είτε βοηθούν στην εξόντωση αντιπάλου που είναι μεγαλύτερο level από τους ίδιους.

Το ποσοστό του bonus xp που θα λαμβάνουν οι ήρωες που είναι χαμηλότερο level in-game, ποικίλει και κυμαίνεται ανάλογα με το πόσα level πιο κάτω βρίσκονται από τον αντίπαλο ήρωα. Η επιπλέον αυτή εμπειρία, σύμφωνα πάντα με τον Riot Colin, θα έχει ένα μέγιστο επίπεδο προκειμένου να μην είναι άδικη αυτή η αλλαγή.

Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να δείτε εδώ τις προηγούμενες σχεδιαζόμενες αλλαγές που σκέφτεται η Riot αναφορικά με το xp και μένετε συντονισμένοι για όλες τις εξελίξεις επί του θέματος.

[author_sign user_login=»Rusty»]

Comments

Scroll To Top