Το Overwatch κυριάρχησε στα media το 2016

2 έτη πριν.

Θέμα συζήτησης το παιχνίδι της Blizzard!

Μόλις πριν λίγο δημοσιεύθηκαν μια έρευνα από το Gamasutra, η οποία έδειχνε ότι το Overwatch ήταν το κύριο σημείο αναφοράς για τα περισσότερα gaming sites το 2016.

Να σημειωθεί μάλιστα ότι η διαφορά που έχει από το παιχνίδι της δεύτερης θέσης, το Pokemon Go, είναι τεράστια! Να μην ξεχνάμε βέβαια ότι το τελευταίο μας απασχόλησε κυρίως τους πρώτους μήνες κυκλοφορίας του, καθώς αργότερα άρχισε να παίρνει την κατιούσα. Έκπληξη αποτελεί επίσης το γεγονός ότι τα παιχνίδια της λίστας που θεωρούνται eSports είναι ελάχιστα, αλλά σίγουρα υπάρχει δικαιολογία για αυτό.

top 15 in 2016

Ο λόγος του φαινομένου αυτού είναι το γεγονός ότι περιορισμένος αριθμός σελίδων καλύπτει τα eSports, συγκριτικά πάντα με το πόσα άλλα sites ασχολούνται με τα νέα της βιομηχανίας του gaming. Είναι απόλυτα λογικό λοιπόν οι σελίδες που μετρούν αριθμό μικρότερο από τα 10 δάχτυλα του χεριού, να μην μπορούν να δώσουν την απαραίτητη ώθηση και προβολή που χρειάζεται ο ηλεκτρονικός αθλητισμός.

Όπως και να χει πάντως το Overwatch αποτελεί φαινόμενο τόσο για την Blizzard όσο και για την βιομηχανία του gaming, καταγράφοντας πολλά ρεκόρ σε μόλις ένα χρόνο κυκλοφορίας! 

Comments

Scroll To Top