Η Riot διατηρεί τα nerf στον Varus

2 έτη πριν.

Και πολύ αργεί!

Με τις επερχόμενες αλλαγές στα αντικείμενα με lethality, η Riot ταλαντευόταν αναφορικά με το αν θα έπρεπε να αλλάξει ήρωες που βασίζονταν σε αυτά τα αντικείμενα, καθώς υπήρχε ο φόβος να γίνουν οι τελευταίοι πολύ αδύναμοι.

Όπως πληροφορούμαστε από το gamurs, κάτι τέτοιο δεν ισχύει βέβαια για την περίπτωση του Varus, καθώς όπως δήλωσε ο Andrei «Meddler» Van Roon, υπεύθυνος σχεδιασμού ηρώων της Riot, το nerf στον συγκεκριμένο ήρωα ήταν κάτι παραπάνω από αναγκαίο. Αυτό γίνεται εύκολα κατανοητό αν λάβουμε υπόψιν το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος παίκτης ήταν με διαφορά η καλύτερη επιλογή για την θέση του ad carry.

Αναλυτικότερα, ακόμα και μετά το nerf στο Edge of the Night, που είναι ίσως το πιο op αντικείμενο στο τωρινό meta, ο Varus παρέμενε μια πάρα πολύ καλή λύση για την συγκεκριμένη θέση. Πλέον μένει να δούμε κατά πόσο ο ήρωας θα αντέξει σε αυτές τις αλλαγές και κατά πόσο θα συνεχίσει να βρίσκεται ψηλά στην λίστα των picks.

Πείτε μας την άποψη σας σχετικά με τις αλλαγές στον Varus, όσο και για το τι πιστεύετε ότι χρειάζεται να αλλάξει η εταιρεία.

[author_sign user_login=»Rusty»]

Comments

Scroll To Top