Μεγάλες αλλαγές σε Keystone Masteries

2 έτη πριν.

Αλλαγών συνέχεια…

Αλλάζουν τα Bond of Stone, Warriors Bloodlust και Deathfire Touch του League Of Legends. Πάμε να δούμε ακριβώς τι θα τροποποιηθεί!

 Warrior’s Bloodlust
Αυτή τη στιγμή δίνει στο χρήστη life steal το οποίο αυξάνεται όσο μειώνεται το hp του. Μετά την αλλαγή θα χρησιμοποιεί το «energized» mechanic, παρόμοιο με αυτό του Statikk Shiv. Το επόμενο auto attack αφού γίνει charged θα έχει από 1%-50% life steal, ανάλογα με το level του παίχτη, καθώς και ένα μικρό movement speed boost.

Deathfire Touch
Τα πράγματα με το Deathfire Touch είναι πιο ξεκάθαρα, διότι απλά δέχεται ένα μεγάλο nerf. Αυτό θα περιλαμβάνει την μείωση του bonus damage από AD στο 45%, σε αντίθεση με το 60% που έχει σήμερα.

Bond of Stone
Σε αντίθεση με τα άλλα δύο, το Bond of Stone είναι πολύ αδύναμο. Η χρήση του έχει ως αποτέλεσμα ο champion να απορροφά μεγάλη ποσότητα damage για τους συμπαίχτες του κάνοντάς τον ευάλωτο. Το συγκεκριμένο Keystone αλλάζει εντελώς. Πλέον όταν ο χρήστης του ασκήσει κάποια μορφή crowd control στους αντιπάλους του και οι υπόλοιποι συμπαίχτες του τους χτυπήσουν, θα heal-άρουν για ένα μικρό ποσό.

Σύμφωνα με το DotEsports, μαζί με αυτές τις αλλαγές έχουμε δει πολλές άλλες. Το meta έχει γίνει αρκετά unstable, κάτι που περιμένουμε να αλλάξει μέσα στα επόμενα updates.

Αρθρογράφος: Πάνος «Orochi» Μηλόπουλος

Comments

Scroll To Top