Η Astralis για άλλη μια φορά στην κορυφή

2 έτη πριν.

Στα άστρα η ομάδα!

Μετά από 5 ημέρες αγώνων, η ομάδα της Astralis πήρε την νίκη στον τελικό της διοργάνωσης, ενάντια στην FaZe Clan και μαζί το έπαθλο των $104,000.

Η ομάδα του karrigan όμως δεν το έβαλε κάτω σε καμία περίπτωση, παλεύοντας μαζί με το νέο τους απόκτημα, τον Nikola «NiKo» Kovač, του οποίου η εμφάνιση ήταν εξαιρετική. Ενώ βρίσκονταν μπροστά στο score, παίρνοντας το πρώτο παιχνίδι με 16-9, δεν μπόρεσαν να συμβαδίσουν με το tempo της ομάδας των Δανών.

Τα επόμενα παιχνίδια, ενώ σχετικά κοντά στο score πήγαν ξεκάθαρα όπως τα ήθελε η Astralis. Με το advantage στα maps κατάφεραν να στριμώξουν την FaZe. Στο τελευταίο παιχνίδι, με το score να βρίσκεται στο 13-13 και τα νεύρα τεντωμένα, η Astralis ζήτησε time-out. Με την επιστροφή τους στις οθόνες, εύκολα πήραν τα επόμενα παιχνίδια και στέφθηκαν νικητές.

Σύμφωνα με το DotEsports, η Astralis προφανώς ήταν το φαβορί της διοργάνωσης και παρά την ήττα ενάντια στους Immortals συνέχισαν ακάθεκτοι. Εύσημα αξίζει και η FaZe, η οποία μετά από τόσο λίγο χρόνο προετοιμασίας ανταγωνίζεται top-tier ομάδες. Αναμένουμε να δούμε πως θα τα πάνε στην επόμενη μεγάλη διοργάνωση.

Μάθετε τα τελευταία νέα στον χώρο των Esports στο CowboyTV!

 

Αρθρογράφος: Πάνος «Orochi» Μηλόπουλος

Comments

Scroll To Top