Από μια αρκετά σοβαρή ασθένεια προσβλήθηκε ο παίκτης της Astralis, Nicolai “dev1ce” Reedtz, όπως ανακοίνωσε με δημοσίευσή του στο Twitter. 

Όπως αναφέρει το Gamurs, η διαφραγματοκήλη είναι ένα πρόβλημα στο οποίο ένα μέρος του στομάχου μπαίνει, μέσω του οισοφάγου, σε μέρος της κοιλότητας του θώρακα και όπως είναι φυσικό δεν θα έπρεπε να είναι εκεί. Ο παίκτης είχε κάνει δημοσίευση για τα προβλήματα που είχε με το στομάχι του πριν από λίγο καιρό, αλλά η ασθένεια αυτή είναι ασυμπτωματική, οπότε και δεν μπόρεσε να καταλάβει ότι πάσχει από αυτή.

Ωστόσο υπάρχει η δυνατότητα για αντιμετώπιση με χειρουργική επέμβαση, η οποία έχει βέβαια και κάποιες παρενέργειες. Ο Dev1ce θα πρέπει να αποστασιοποιηθεί από την σκηνή για κάποιο καιρό, κάτι που θα δημιουργήσει προβλήματα στην Astralis. Βέβαια ο ίδιος δεν έχει πάρει ακόμα την απόφασή του, οπότε αναμένουμε τις εξελίξεις.

 

Ας μην ξεχνάμε πάντως ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που της «πατάει» κάποιος παίκτης, καθώς στο παρελθόν έχουμε δει αρκετούς τραυματισμούς και άλλα παρεμφερή γεγονότα. 

Μείνετε συντονισμένοι στο Cowboytv για περισσότερα νέα!

Shares
LATEST NEWS
Scroll To Top