Προβλήματα υγείας για τον Dev1ce

2 έτη πριν.

Ελπίζουμε να περάσει γρήγορα!

Από μια αρκετά σοβαρή ασθένεια προσβλήθηκε ο παίκτης της Astralis, Nicolai “dev1ce” Reedtz, όπως ανακοίνωσε με δημοσίευσή του στο Twitter. 

Όπως αναφέρει το Gamurs, η διαφραγματοκήλη είναι ένα πρόβλημα στο οποίο ένα μέρος του στομάχου μπαίνει, μέσω του οισοφάγου, σε μέρος της κοιλότητας του θώρακα και όπως είναι φυσικό δεν θα έπρεπε να είναι εκεί. Ο παίκτης είχε κάνει δημοσίευση για τα προβλήματα που είχε με το στομάχι του πριν από λίγο καιρό, αλλά η ασθένεια αυτή είναι ασυμπτωματική, οπότε και δεν μπόρεσε να καταλάβει ότι πάσχει από αυτή.

Ωστόσο υπάρχει η δυνατότητα για αντιμετώπιση με χειρουργική επέμβαση, η οποία έχει βέβαια και κάποιες παρενέργειες. Ο Dev1ce θα πρέπει να αποστασιοποιηθεί από την σκηνή για κάποιο καιρό, κάτι που θα δημιουργήσει προβλήματα στην Astralis. Βέβαια ο ίδιος δεν έχει πάρει ακόμα την απόφασή του, οπότε αναμένουμε τις εξελίξεις.

 

Ας μην ξεχνάμε πάντως ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που της «πατάει» κάποιος παίκτης, καθώς στο παρελθόν έχουμε δει αρκετούς τραυματισμούς και άλλα παρεμφερή γεγονότα. 

Μείνετε συντονισμένοι στο Cowboytv για περισσότερα νέα!

[author_sign user_login=»angelgraph»]

Comments

Scroll To Top