Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της TSM

2 έτη πριν.

Υπογράφει με τον Cydonia στο Hearthstone.

Ένα χρόνο μετά την τελευταία τους προσθήκη, η TSM προσθέτει έναν νέο παίχτη στο Hearthstone roster της. Αυτή την φορά, με έμφαση στην competitive σκηνή και όχι στο streaming. Λόγος γίνεται για τον Julian «Cydonia» Perrault, έναν Καναδό με αρκετές διακρίσεις και ένα top 8 finish στο Hearthstone World Championship του 2016.

Ο Cydonia έρχεται να συμπληρώσει την ομάδα των Kripparian και Trump, οι οποίοι είναι από τους πιο διάσημους streamers του παιχνιδιού. Έχουμε να κάνουμε με έναν παίχτη που τον τελευταίο καιρό είχε τεράστια ζήτηση, αφού δεν ήταν λίγες οι ομάδες που τον διεκδικούσαν.

Σύμφωνα με το DotEsports, το συμβόλαιο με τον Cydonia ίσως είναι μια ένδειξη ότι η ομάδα θέλει να ενταχθεί στην competitive σκηνή του Hearthstone δυναμικά. Με το Trinity series να βρίσκεται στην φάση των play-offs, αναμένουμε να τον δούμε σε μελλοντικά tournaments.

Ελπίζουμε η TSM να μην ακολουθήσει το παράδειγμα της CLG και να πορευτεί με επιτυχία στον χώρο του hs. Αυτό είναι κάτι που μόνο ο χρόνος θα το δείξει και φυσικά, ανυπομονούμε να δούμε την ομάδα στις επόμενες διοργανώσεις.

Αρθρογράφος: Πάνος «Orochi» Μηλόπουλος 

Comments

Scroll To Top