Έρχονται buffs σε Gnar και Aatrox

2 έτη πριν.

Πως θα επηρεάσουν το tank meta;

Αλλαγές σε δύο σχετικά αδύναμους champions σχεδιάζει η Riot για τα επόμενα patch. Λόγος γίνεται για τους Gnar και Aatrox που τον τελευταίο καιρό έχουν κάτω του μετρίου win rates και άρχισαν να χάνουν αρκετό popularity.

Σύμφωνα με το DotEsports, η Riot εδώ και καιρό έκανε λόγο για αλλαγές στον Aatrox και ίσως είναι ένας τρόπος να τις ξεκινήσει, με σκοπό να φτάσει σε ένα ολοκληρωτικό champion update που θα τον επαναφέρει για τα καλά στο meta. Δυστυχώς, η Riot δεν μοιράστηκε παραπάνω πληροφορίες σχετικά με τον Aatrox, παρά μόνο ότι εξετάζουν πολλά ενδεχόμενα για πιθανά buffs.

Όσον αφορά τον Gnar, έχουμε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα. Όπως δήλωσε και ο Andrei «Meddler» van Roon, η Riot θέλει να βοηθήσει το εύθραυστο laning phase του champion, δίνοντας παραπάνω Health Regen στον Mini Gnar και λίγο λιγότερο συνολικό HP στον Mega Gnar. Αυτά τα tweaks έχουν σκοπό να τον καταστήσουν δυναμικό καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού σε αντίθεση με τώρα, που χρειάζεται να περιμένει μέχρι το mid-late game.

Ο Gnar και ο Aatrox μετά τις αλλαγές τους αναμένεται να επανέλθουν στο παιχνίδι και να μπορούν να ανταγωνιστούν τους meta top-laners. Οι αλλαγές θα έχουν ενσωματωθεί στους live servers μέχρι το patch 7.7 και για τους δύο Champions με του Gnar να έρχονται ίσως λίγο πιο νωρίς.

 

Αρθρογράφος: Πάνος «Orochi» Μηλόπουλος 

Comments

Scroll To Top