Ξαναλλάζει το Warlord’s Bloodlust

2 έτη πριν.

Τι δεν άρεσε στην Riot;

Η Riot φαίνεται δεν έμεινε ευχαριστημένη με τα αποτελέσματα των αλλαγών στο γνωστό keystone και θα προβεί σε κάποια παραπάνω tweaks. Σύμφωνα με το DotEsports, το μικρό ποσοστό lifesteal στα μικρότερα levels σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ήθελε ένα χρονικό διάστημα για να charg-άρει το έκανε αρκετά αδύναμο.

Οι παίχτες παρ’ όλα αυτά βρήκαν τρόπο να εκμεταλλευτούν το bonus movement speed για εύκολο kite με marksmen αλλά και για αποτελεσματικότερο chase με champions όπως ο Olaf, ο Trundle, η Vayne κλπ. Στο αυριανό update του PBE θα δούμε ένα λίγο διαφορετικό Warlord’s Bloodlust, με λίγο αυξημένο % lifesteal που θα scaleάρει με το Attack Damage και τα Critical Strikes.

Αν το νέο mastery τελικά καταφέρει να ενσωματωθεί στους live servers θα είναι πιο ολοκληρωμένο και σίγουρα πιο χρήσιμο από πριν. Η Riot αξίζει ένα μεγάλο μπράβο που παρακολουθεί στενά τις πρόσφατες αλλαγές που κάνει και δεν διστάζει να τις πειράξει κι άλλο. Πρόσφατο παράδειγμα ήταν του Cho’gath, που ακόμα και μετά από ένα μεγάλο update, τον στο αμέσως επόμενο patch.

Αναμένουμε αν θα υπάρξουν άλλες αλλαγές για το patch 7.6 και φυσικά πως θα επηρεάσει το meta αυτή η αλλαγή.

 

Αρθρογράφος: Πάνος «Orochi» Μηλόπουλος 

Comments

Scroll To Top