Ένα λίγο διαφορετικό SWAT στο Twitch

2 έτη πριν.

Γνώστες του Twitch οι αστυνομικοί.

Ο Jeff «TrixxyTrix» Zito είναι ο τελευταίος streamer που πέφτει θύμα swatting. Προς έκπληξη και του ίδιου και των θεατών, οι αστυνομικοί που πήγαν ήξεραν ακριβώς περί τίνος πρόκειται.

Φυσικά, η αστυνομία ήταν υποχρεωμένη να συνοδέψει τον γνωστό streamer και την οικογένειά του έξω από το σπίτι για εξέταση. Ο TrixxyTrix, προσπαθώντας να εξηγήσει στους υπόλοιπους αστυνομικούς τι συμβαίνει, έπεσε στην αντίληψη ενός που γνώριζε για τα swat pranks.

Σύμφωνα με το DotEsports, μετά από λίγη ώρα επέστρεψε μαζί με δύο αστυνομικούς και εξήγησε στους viewers τι ακριβώς έγινε. Ο λόγος που εισέβαλαν στο σπίτι του ήταν γιατί κάποιος ενημέρωσε τις αρχές ότι μετέδιδε ζωντανά tutorial για την κατασκευή βόμβας.

Το θέμα του swatting απασχολεί αρκετά τους διάσημους streamers και ελπίζουμε να εξεταστεί από τις αρχές, προτού έχουμε κάποιο πιο σοβαρό περιστατικό. Ας μην ξεχνάμε, τα SWAT squads είναι οπλισμένα και έτοιμα να αντιμετωπίσουν το case που τους ανατέθηκε. Σε αυτή την περίπτωση ήταν μια βόμβα… Ποιος ξέρει πόσο διαφορετικά θα μπορούσαν να έχουν εξελιχθεί τα πράγματα;

 

Αρθρογράφος: Πάνος «Orochi» Μηλόπουλος

Comments

Scroll To Top