Αποχαιρετάμε το Rift Herald;

2 έτη πριν.

Rework ή remove;

Το Rift Herald, από την στιγμή της εισαγωγής του στο παιχνίδι στις 11 Νοεμβρίου 2015 (patch 5.22) υποσχόταν ένα early game buff για όποιον παίχτη το διεκδικούσε. Όπως φαίνεται όμως, λίγοι είναι αυτοί που αφιερώνουν χρόνο να το αντιμετωπίσουν και να κάνουν claim το buff.

Σήμερα, το Rift Herald συνεχίζει να μην είναι primary objective και απλά τυχαίνει να το σκοτώνουν οι παίχτες όταν μαζεύονται πάνω από δύο σε εκείνη την μεριά του χάρτη. Ελάχιστες είναι οι φορές που θα δούμε μεγάλα fights να ξεσπούν για το σχεδόν ασήμαντο buff που δίνει.

Σύμφωνα με το DotEsports, η Riot είναι προετοιμασμένη ακόμα και να αφαιρέσει το objective από το παιχνίδι αν δεν καταλήξουν σε κάποια συγκεκριμένη αλλαγή. Όπως μας πληροφορεί και ο Andrei «Meddler» van Roon (Champion designer), δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να βγάλουν το Rift Herald από το game αλλά δεν τους μένει άλλη επιλογή άμα δεν βρουν τρόπο να τον κάνουν viable.

Αναμένουμε την επόμενη ανακοίνωση της Riot σχετικά με το θέμα και αν θα μπορέσουμε να τεστάρουμε οι ίδιοι κάποιο πιθανό νέα concept για το buff που θα δίνει στο Public Beta Environment (PBE). Ας ελπίσουμε πως δεν θα χρειαστεί να αποχαιρετήσουμε το αγαπημένο μας mutated μοβ scuttler, που μας κρατάει συντροφιά εδώ και τόσο καιρό.

 

Αρθρογράφος: Πάνος «Orochi» Μηλόπουλος

Comments

Scroll To Top