Αποκαλύφθηκε το quest της Rogue

2 έτη πριν.

Και είναι κάτι διαφορετικό…

Δεν σταματάει να εκπλήσσει η Blizzard με το νέο της expansion, αυτή τη φορά με το νέο Quest της Rogue, «The Cavern Below».

Προφανώς και δεν είναι καθόλου εύκολο να εκπληρωθεί αλλά η Rogue έχει τα εργαλεία για να τα καταφέρει! Βέβαια για ένα τόσο περίεργο και δύσκολο quest, θα πρέπει να υπάρχει και ένα πολύ δυνατό reward.

Το spell αυτό έχει την ικανότητα να κάνει την Rogue πανίσχυρη. Σε συνδυασμό με Preperation μπορεί θεωρητικά να αρχίσει να ρίχνει 5/5 από μόλις τον 3ο γύρο! Προφανώς και θα είναι δύσκολο καθώς θα χρειαστεί ένα πάρα πολύ καλό αρχικό χέρι αλλά δεν είναι και απίθανο.

Σύμφωνα με το pvplive, αν προστεθούν και άλλες κάρτες που διευκολύνουν την πραγματοποίηση του quest, κάθε μικρό minion, ακόμα και τα wisps, γίνονται τεράστια! Ας μην ξεχνάμε ότι η Blizzard ήδη έχει προσθέσει άλλη μία κάρτα που βοηθάει στο quest.

Αναμένουμε μέσα στις επόμενες ημέρες τις υπόλοιπες κάρτες, για να έχουμε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για το νέα expansion και αν τελικά ένα τέτοιο deck θα καταφέρει να δουλέψει!

Αρθρογράφος: Πάνος «Orochi» Μηλόπουλος

Comments

Scroll To Top